No čaute , monitor napísaný . Čo naň hovoríte ? Matika mega ľahká , ale slovina NO COMMENT . Z gramatiky skoro nič , len blbé texty a litika. Aké máte pocity ? Keď to porovnám z predchádzajúcimi monitormi , tak slovina zatiaľ najťažšia zo všetkých.
Ahoj
Tak podľa mňa boli obidva Monitory ľahké.. So slovenčinou máš pravdu, že gramatika skoro žiadna, len čítanie s porozumením, to každý rok graduje. Nemám ale pocit, že by bol najťažší..
Mňa osobne dosť prekvapila matematika... veľmi ľahká, a to, že tam nebolo rysovanie, tak z toho som bola úplne mimo, lebo som s ním rátala..
Pocity mám v celku fajn, čo ty? Mala si dosť času? Lebo u nás niektoré baby, keď učiteľka povedala, že je 10 minút do konca, tak boli na 4-8 úlohe a ostatné natipovali..Ktoré úlohy ti robili problémy?
Matika ma potešila , že tam nebolo žiadne rysovanie Čo sme si porovnali so spolužiakom teda to , čo sme si pamätali, tak sme mali všetko rovnaké. Aj s časom som to stíhala. Len jedna úloha tam bola taká blbá ,niečo s tou absolútnou hodnotou , ale nakoniec som sa k tomu dopracovala. Slovinu som moc nestíhala , lebo som sa nevedela rozhodovať medzi odpoveďami , tak som stále skákala z jednej úlohy na druhú. Učiteľka vyplnila ten monitor a mám tam 4 chyby , ale mohla sa aj pomýliť.
ze cestoval som terqz s deckami v buse a z chlapcov sa stali neskutocni borci, nenormalni frejerikovia bo pisali monitor...
a dievcence abi nerozpravam.
@mickeymouse010 kvoli tvojim predchadzajucim komentom co som si vsimol.
posobis ovela viac inteligentnejsie, rozhladenejsie...mudro.
vsak good job, keep it up
a ze komparo byva ovela tazsie ako monitor....tak to urcite...matika sa ako tak dala tam mam 3 chyby....ale slovina no brutal....nwm odkedy je synonymum od slova šanca vyhliadka, alebo odkedy je charlie a tovaren na cokoladu fantasy literatura........akoze to ma dorazilo uplne...bolo to strasne slovinu tak na 68% mám a matiku na 85%
@porubskadominika ale pýtalai sa ktoré slovo nieje synonymum k slovu šanca tiež som si to takto najprv prečítala až potom som si uvedomila.
A Charlie je fantasy literatúra, co ine? Teda, mne sa tam nehodilo ani jedno až potom.
Brat potreboval aby ho zobrali na školu bez prijmačiek 90% .. Môžem sa pochváliť že matiku sme sa naučili dobre a mala by byť stovka , ale slovenčina bola ku*va a to ked sme počítali mal by mať 72% . Asi tak no.
Inak k charliemu , z tých možností čo tam boli jednoznačne fantasy ..
Som ôsmačka, učiteľka nám to dala preriešiť na hodine, po odovzdaní sme rátali percentá a napísala som ho na 92% Podľa mňa bola chyba aj v učiteľkách ktoré vás neskutočne (a zbytočne) vystresovali. Keď som sa pýtala našich deviatakov aká bola matika, tak mi povedali že učiteľka- dozerajúca, ich úplne zmiatla, všetko im blbo vysvetlila a oni mali z toho stresy 4x horšie ako zo sloviny (možno kvôli tomu že matika sa písala skôr) A k Charliemu, Je to jasne zaradené k fantasy pretože nič také sa v realite stať nemohlo. A k tej šanci, bolo to tam podčiarknuté že ktoré NIE JE synonymom... Toť vše !
Čo bolo výsledkom tej 10. otázky? Lebo na JULS je ( » slovniky.juls.savba.sk/?w=šanca&s=exa... )vyhliadka synonymom slova šanca tak by malo byť správnou odpoveďou A (predpoklad)
Ak niekto robí prijímačky a potrebuje nejaké materiály na štúdium... » www.preskoly.sk/...prípadne... učebnice tak davam do povedomia túto stránku kde nájdete všetko čo s štúdiu potrebujete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Tak podľa mňa boli obidva Monitory ľahké.. So slovenčinou máš pravdu, že gramatika skoro žiadna, len čítanie s porozumením, to každý rok graduje. Nemám ale pocit, že by bol najťažší..
Mňa osobne dosť prekvapila matematika... veľmi ľahká, a to, že tam nebolo rysovanie, tak z toho som bola úplne mimo, lebo som s ním rátala..
Pocity mám v celku fajn, čo ty? Mala si dosť času? Lebo u nás niektoré baby, keď učiteľka povedala, že je 10 minút do konca, tak boli na 4-8 úlohe a ostatné natipovali..Ktoré úlohy ti robili problémy?
a dievcence abi nerozpravam.
ty si na zakladke?
ja som tak tiež najprv brala maturitu a teraz mám na to iný názor
posobis ovela viac inteligentnejsie, rozhladenejsie...mudro.
vsak good job, keep it up
Monitor 9: Výsledky a odpovede z Testovania 9 - 15. april 2015
Oficiálne testy:
» monitor9.zones.sk/testovanie9/...
Monitor 9 SJL - výsledky a odpovede 2015
» www.zones.sk/studentske-prac...
Monitor 9 MAT - výsledky a odpovede 2015
» www.zones.sk/studentske-prac...
Ako vam to vychadza??
a vsak nemusis si ma vsimat, to nebolo myslene "na oplatku"
A Charlie je fantasy literatúra, co ine? Teda, mne sa tam nehodilo ani jedno až potom.
Inak k charliemu , z tých možností čo tam boli jednoznačne fantasy ..
Oprava » www.preskoly.sk/...