Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť ako sa pripraviť na taký monitor? 14.3 je deň "D" ... robím čo môžem teda.. pozerám a riešim testy z minulých rokov.. ale nepríde mi to ako nejaká extra príprava... už som vyriešila všetky od roku 2005 po 2011. Tí kt
ale môžem ti poradiť, že hlavne nestresuj... ak si sa učila 9 rokov a aspoň si si pozrela predošlé testy, malo by to byť v poriadku... ináč držím palce
@97domca97 to poznám ale radšej sa vyspi a zober si so sebou čokoládu a keď budeš veľmi zúfalá, tak si proste povedz, že je to len monitor a pred maturitou to bude ešte horšie
Nas pred monitorom učitelia strašili že ak sa nebudeme učit tak sa nemame spoliehat na nič a tak... Myslim že ak si si prešla tie testy tak to zvladneš VÔBEC TO NIEJE ŤAŽKÉ len si ho rob v klude ja si myslim že učitelia iba zbytočne strašia... Ja som sa doma NIČ neučil a vo šlole iba čo na hodine a napisal som matiku na 90% a slovinu na 75% a moje priemerne znamky su 2-3 takže nestresuj aj odpisat sa bude dat ak nebudete mat zakernych učitelov... Držim palce
ja som sa stále učila, stále som robila tie testy z minulých rokov a nakoniec, keď som uvidela tú matiku, myslela som že ma tam na mieste jebne keby nám učiteľka nedovolí radiť, tak mám vážne asi 20 % z matiky takže dúfaj že to budete mať ľahšie než my minulý rok a že budete mať dobrý ten dozor... a už sa toľko neuč, veď hádam sa na teba niečo už nalepilo a aj tak, monitor je blbosť, skôr polročné vysvečko sa berie do úvahy
To je tak jedno, ak sa si aj nepodarí Monitor pôjdeš na prijímačky a tam to dáš a ak aj by nie tak na odvolanie by sa to už podariť malo . Jediný problém môže byť ak sa hlásiš na školu na ktorú ide polka mesta.
pripravovali ste sa na to celú zš ak si porobila testy, nemáš čo viac riešiť, sprav si čaj a relaxuj. na monitore máš mať taký kvázi všeobecný prehľad a keď budeš písať monitor a nemáš nejakú poruchu mozgu, zistíš, že ten prehľad máš. monitor je inak strašne jednoduchá záležitosť a ak máte dobrých učiteľov, sem tam po vás hodia očkom so správnou odpoveďou 80-90% musíte dať s prehľadom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale môžem ti poradiť, že hlavne nestresuj... ak si sa učila 9 rokov a aspoň si si pozrela predošlé testy, malo by to byť v poriadku... ináč držím palce
-.-