chcem sa spytat na jednu vec. kontrast znamena kvalita obrazu vsak?... lebo videl som celkom dva slusne monitory samsung a acer ale ten kontrast mi tam nejak nesedi. neviem.... samsung 1000:1 a acer 700:1 nie je to malo??? hmmm. myslim si ze je tam dobra
A hodnoty kontrastov sú len ,,papierové údaje,, v realite je to všetko o inom - monitor by som nekupoval naslepo - radšej by som išiel do kamennej predajne a nechal si ten konkrétny model predviesť aby som sa presvedčil či sa mi páčia farby a celkovo dynamika obrazu.
A potom už ten vyskúšaný model môžeš kúpiť cez eshop
je to uplne jedno, aj tak ten kontrast nespozorujes...a samsung by som si nekupoval. nesedi mi jeho "styl obrazu"..cele je to volake preostrene..ale to je len subjektivny nazor
Acer nikdi!! nekup!!! je to smej celi Acer. dopadnes ako jeden moj znami co kupil Acer,a doma zistil ze ma blbi obras, lebo mal "vypalnen" 3 body. ale ako reklamaciu mu to neuznali lebo ta plati len ked ma 10 a viac bodou co je podla mna strasna kravina, lebo staci aj 1 jedini a uz je obraz v prdeli. ako Acer nikdi!! z takou primitivnou zarukou , co kupis Acer monitor ktori ma zavadu, ale neuznaju ju....nex ide Acer do ***********
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A potom už ten vyskúšaný model môžeš kúpiť cez eshop