Co ty budes robit, ked budes mat maturovat, alebo ak sa dostanes na VS a budu skusky, ktore uz nieco znamenaju Monitor je viac menej bezpredmetny samozrejme nie doslova, aby ma niekto nechapal zle
aaale no určite aspoň čo to vieš a v tvojom prípade si myslím že ho v pohode zvládneš ved to nič nieje a k tomu ked sa hlásiš na gymko tak snád až tak sprostá nie si
pred tyzdnom som mala rovnake problemy ako ty .. teraz uz ani nie .. ked pocujem kazdeho kto to uz ma za sebou ako hovori ze to je take nic presne ako povedala @11jahodka77 tak asi na tom nieco bude .. a myslim, ze to aj pomaha .. napriklad ked som vtedy pred tyzdnom robila take vseliake testy tak mi jeden trval dajaku polhodinu(zo sj) a mala som z 30 aj 9 chyb .. teraz mi to trva dajakych 10-15 minut a mam tam 2 maximalne 3 chyby .. takze kliido 8) .. btw aj ja cem na gymko
ja neviem... tiez som to pred rokom zazila,,, doucko ti nepomoze, monitor je o citani.. jednodiucho musis pochopit otazku... ja som sa neucila absolutne nic... max. vzorce z matiky, ktore som ani nevyuzila... na vsetko sa tam dalo logicky prist... teda aspon podla mna a teraz som na gympli drzim palce
jeminenky...co tu stresujete...dobre priznavam ja som nebola o nic lepsia ako vy takisto som stresovala...ale Monitor je blud..ja som ho pisala dokonca s Anginou a v horuckach a dopadol perfekne...aj na gymko som sa dostala...takze len si Verte budem vam drzat prsteky
este som zabudla den pred tym ako som mala pisat monitor ja mi doslo vecer zle a sestra mi dala taku tabletku akurat ze ona mala take vedlajsie ucinky ze sa chce spat cloveku a ja som teda isla rano do skoly pisala monitor a stale mi hlava padala co som tam uz skoro fakt zaspala a mala som sj na 96% a matiku na 53% ale matika mi nikdy nesla no
ja mám monitory 17. a 18.3. a žijem, budú ťažšie, lebo to budú maturitné... ešte som sa neučila a vôbec ma to neštve... toto sú veci, ktoré musí spraviť každý, aj keby sa neviem čo dialo...
bude to ako trochu rušnejší ale pritom bežný školský deň... a ak budeš stresovať, zbytočne to poserieš! pozri sa na to pozitívne, povedz si, že to spravíš na 100% a fakt to napíšeš dobre (overené)...
ked uz sa musis pre nieco stresovat tak nech je to aspon nieco co zato stoji nie trapny monitor...prezilo to v zdravi milion ludi pred tebou cize predokladam ze teba to tiez nezabije tak to nerieste tu uz vecne! monitor je v podstate nic a ked toto robis pred monitorom to pred maturou bude co?? omg
omg omg omg omfg ....je to fakt lahke...ja sa nic neucim ani matiku ani slovinu a mam vzdy okolo 70 a z matiky 80 ked si robim tie stare....ked sa naucim daco tak by osm mohla mat aj viac.....naco stresujete? to sa aj tak vobec na tie ksoly nebere skoro...bozeee uz to pisem asi piaty krat...uz dajte pokoj s tym!!!
nechcem byť zlá, ale chcela by som vidieť ako budete stresovať pred maturitou alebo pred prijímačkami na výšku
aj keď som monitor nikdy nerobila, myslím že ho zvládnete
- Ja som BIRDZ, tvoj svet.Nebudeš mať iného webu, kde by ťa Nárazuvzdorná zdrbala.
- Nezamoríš fórum témami o Monitore.
- Pamätaj, že máš ctiť sviatočné dni (učiť sa celý víkend).
- Cti matikára svojho a slovenčinárku svoju.
- Neblicneš.
- Nespanikáriš.
- Neodpíšeš.
- Nebudeš krivo písať do odpoveďového hárka svojho.
- Nebudeš žiadostivo túžiť po predčasnom zverejnení odpovedí online.
- Nebudeš túžiť po odpovediach blížneho svojho.
no mi vrav....tiež by som rada na gympel...ale už sa vidím niekde úplne inde s pár percentami s monitoru...aj keď chdím na doučká, ale teda moc ten pokrok nevidno, iba trošku
to boli casy, pred rokom som aj ja takto stresoval, neboj jak ti daju to lajstro s ulohami tak to opadne, adrenalin z nadobliciek zacne plnit funkciu a pojde to jak po masle disappointed:thumbs)
Awojky ja by som sa chcela spýtať na to, že ako sa minuloroční deviataci dostali k odpovediam z monitoru sú na to nejaké stránky ???? prosím keby že niekto zistí tie stránky alebo odpovede na monitor 2009 tak mi to prosím pošlite na môj e-mail romanka_cmuq@azet.sk Ďakujem : )
@romanka39 dostali sme sa ale boli to uplne debiliny ehm ehm mno a monitor je cely debilina nechapem naco daju ze 45minut ked clovek to ma hotove maximlane za 20 a ludia konecne prestante stresovta vidim to ako spoluzaicky co sa stresovali ucili nato tak napislai maximlane nejakxh 50-60% a my co sme to mali total nahaku tak okolo 90 jja osobne matika 95% a to matiku som nidky nevedela a slovina 85% teraz som na gymku ze dokonca sukromnom a ani zaboha netusim co tu robim ale nee tak tusim mno ehm sicek som duta ale na moje dute pomery aj celkom mudra oproti 87% obyvatelov nasho gympla taze tak ehm ehm hem konec preslovu
ale prosím vás...ja som monitor písala vlani a tiež som sa bála...ale keď niečo nebudete vedieť tak hneď nestresujte...u mňa to bola viac-menej tipovacia súťaž a keď prišli výsledky skoro ma vystrelo...vraj 90% a 95%...a to som sa ani nesnažila takže don´t worry be happy
Ja este len idem pisat monitor nic nevem a nestresujem. Vem ze sa budemmoctobratit na spoluziakov popripade ucitela a ked ani ty mi nepomozu nestresujem dajak bolo dajak bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
NESTRESUJ!
koniec radenia. PIP
ja mám monitory 17. a 18.3. a žijem, budú ťažšie, lebo to budú maturitné... ešte som sa neučila a vôbec ma to neštve... toto sú veci, ktoré musí spraviť každý, aj keby sa neviem čo dialo...
bude to ako trochu rušnejší ale pritom bežný školský deň... a ak budeš stresovať, zbytočne to poserieš! pozri sa na to pozitívne, povedz si, že to spravíš na 100% a fakt to napíšeš dobre (overené)...
Ale berte to po tej lepšej stránke - aspoň budete skôr doma
aj keď som monitor nikdy nerobila, myslím že ho zvládnete
- Ja som BIRDZ, tvoj svet.Nebudeš mať iného webu, kde by ťa Nárazuvzdorná zdrbala.
- Nezamoríš fórum témami o Monitore.
- Pamätaj, že máš ctiť sviatočné dni (učiť sa celý víkend).
- Cti matikára svojho a slovenčinárku svoju.
- Neblicneš.
- Nespanikáriš.
- Neodpíšeš.
- Nebudeš krivo písať do odpoveďového hárka svojho.
- Nebudeš žiadostivo túžiť po predčasnom zverejnení odpovedí online.
- Nebudeš túžiť po odpovediach blížneho svojho.
» www.birdz.sk/forum/monitor-0...
» www.birdz.sk/forum/bojite-mo...
» www.birdz.sk/forum/monitor/2...
» www.birdz.sk/forum/monitor-2...
» www.birdz.sk/forum/deviataci...
» www.birdz.sk/forum/no-co-ako...
asi tolko moj nazor...