ten, kto má teraz pred sebou najväčšiu skúšku monitor,bude len ťažko chápať, ako je toho veľa na maturite a na skúškach na VŠ. pochybujem, či všetci, čo tak vyhlasujú aký je monitor/maturita nič oproti skúškam,nemali aspoň kúsok z podobných stresov.
@lenuska175 Ja som nemala stres ani na onitore, anina maturite a ani na prijímačkach na VŠ. Ale uznávam, každý je iný...
Ale príde mi smiešne mať stres z monitora, pretože ak sa dobre pamätám na ZŠ, tak to vôbec nikto neriešil a nemal stres. Ani tie najväčšie bifle
@lenuska175 4ky som teda nemala nikdy (zatiaľ) ako nieže by som bola vyslovene nejaká bifľoška aj nejaká tá 5 sa už pritrafila ale je to pre mňa dosť dôležité hlavne preto aby som sa dostala na dobrú strednú a tak ďalej
a čo budem robiť pri maturite? myslím že v mojom veku by nikto nevedel na takúto otázku odpovedať v každom veku má každý iné "veľké skúšky" alebo ako to správne pomenovať pre mna to je teraz monitor o rok to zas bude niečo iné a pomyslím si že bože to bola banalita načo som tak stresovala? ale nie teraz si to nedokážem povedať
@nikol545 máš pravdu každý je iný ja ti to neberiem aj ja mám spolužiakov ktorým to je úplne jedno napíšu ako napíšu no ja som povaha hrozne stresujúca
Pokiaľ dobre pamätám, tak som sa ráno zobudila, pozrela na hodinky, povedala som si kuurnik, dnes monitor a ja som sa celé posledné 2 mesiace zabudla učiť!
potom som prišla na monitor, dostali sme testy, rozrehotala som sa na tom, či to myslia vážne, a išla domov z 92% z matiky a 83% zo sloviny.
lahší test ako monitor si nepísala, to bude v pohodke .. ja som na celý monitor srala a mala som 100 z matiky a 88 zo sloviny...a tiež sa mi občas pritrafila aj 5ka
nepomôže ti sa nad tým rozčuľovať... i keď ja som bola pred monitorom dosť nervózna, lebo to to bola taká prvá veľká skúška, ale dala som to a som tu už pred prijímačkami som sa toľko nebála, lebo keď už prežiješ monitor, tak získaš viac sebavedomia, naučíš sa ako kontrolovať stres a aj prijímačky mi potom dopadli lepšie ... a určite to nepreháňaj s učením, ak nie si celkom vymletý, za tých 9 rokov sa na teba určite niečo nalepilo ale zase sa na to úplne nevykašli, bo vy máte prísnejšie kritériá teraz
@enyyboo tak to je v pohode... ja, keď som robila, som si prerátala akurát 2 a aj to len z matiky... my sme na našej stránke školy robili online testy, ako prípravu na T9 u mňa to bolo presne opačne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(už len z blbého monitora mať stres, čo budeš robiť na maturite? a čo na maturite, na VŠ?)
hlavne zachovaj kľud ak si nemala vyslovene 4ky celé roky a pár ste ich prešli, tak to nenapíšeš zle.
a inak ku @3
ten, kto má teraz pred sebou najväčšiu skúšku monitor,bude len ťažko chápať, ako je toho veľa na maturite a na skúškach na VŠ. pochybujem, či všetci, čo tak vyhlasujú aký je monitor/maturita nič oproti skúškam,nemali aspoň kúsok z podobných stresov.
Ale príde mi smiešne mať stres z monitora, pretože ak sa dobre pamätám na ZŠ, tak to vôbec nikto neriešil a nemal stres. Ani tie najväčšie bifle
a čo budem robiť pri maturite? myslím že v mojom veku by nikto nevedel na takúto otázku odpovedať v každom veku má každý iné "veľké skúšky" alebo ako to správne pomenovať pre mna to je teraz monitor o rok to zas bude niečo iné a pomyslím si že bože to bola banalita načo som tak stresovala? ale nie teraz si to nedokážem povedať
potom som prišla na monitor, dostali sme testy, rozrehotala som sa na tom, či to myslia vážne, a išla domov z 92% z matiky a 83% zo sloviny.
Svet gombiška.