písali ste si niekde na papir alebo na ruku číslo otázky a možnosť odpovede napriklad: SJ. 1. C
2. b
napíšte aké ste mali odpovede vy...
Ja sOm mala asi takéto: Sj- 1.C 9.D 17.D
2.C 10.D 18.B
3.B 11.A 19.C
4.A 12.C 20.A
Ja som bola tuším A .. áno A a mala som dosť C-čiek...ale to s tym dokonavým vidom,tam bol jaky chyták...všetci rozmyšlali nad Držiac a sloveso bolo prebleslo..ach .. ale ináč slovina v pohode
Iwuliq,ja som dala že tam nepatrí autorská reč neviem čo to je ale asi že tam nekecá autor a ja neviem ..
A čo matika ?? Stihli ste ?? ja teda nie...bolo to neskutočne ťažké... možno ani nie tak ťažké,ale čas na toto určite nestačil...
ja som si to AKO VZDY opavila na zle dala som nakoniec teda to C (najprv D)...
na tu matiku bolo strasne malo casu + este tie stresy k tomu...no hruuuza
na papier co je na flasi zvonka nalepeny papier(obal( tak odlepite a z vnutornej strany si napisete odpovede ked sa napijes tak vidis co je tam ale nemozte tam mat kofolu ci take nieco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
To bola otázka, že čo nepatrí do drámy
a)dialógové (nieviem čo...niečo s dialógmi)
b)vizuálne zobrazenie
c)filmový scenár
d)autorská reč
Iwuliq,ja som dala že tam nepatrí autorská reč neviem čo to je ale asi že tam nekecá autor a ja neviem ..
A čo matika ?? Stihli ste ?? ja teda nie...bolo to neskutočne ťažké... možno ani nie tak ťažké,ale čas na toto určite nestačil...
na tu matiku bolo strasne malo casu + este tie stresy k tomu...no hruuuza