co si myslite o tohto rocnom monitore?.....podla man je to totalne na ho***no to ....myslim si ze aj tak daju ten monitor ktory planovali ako prve a skoly co to otvorili budu mat len plus a co ma hroooozne sere preco skolam co to otvorili nedaju pokutu?!!
ja ten monitor ani asi nenapisemm raz hovoriaa ze povinny je raz ze neni no som mimo...........nechapem co komu pomoze jeden hlupy test ...sak mame vysvecka a myslim ze to staci sak nas dreli devet rokov a vysledky vydno na znamkach tak o co kraca vola
tusim ze ked ces ist na ucnowku tak je nepowinny..
monitory su dobra wec, bo wyswedcka sa na zakladnej wzdy prilepsuju (o tomto wje aj ministerstwo skolstwa, tak preto ten monitor) a myslim si ze zakladne skoly na slowensku su na dost uubohej urowni (myslim tym co sa obsahu uciwa tyka), takze urcite je to dobra wec, aspon potom nechodia na strednu tupy ludia (napr ako su wsetci w nasej triede =D )
monitor2004 bol uplne najlahsia pisomka aku som pisal a to byvam v blave a mam trojky teda na zs som mal ..a to bude takto aj tento rok nicoho sa nebojte aj tak to stredne skoly skoro vôbec neberu do uvahy
vobec nestresujte koli monitoru...samozrejme ucte sa..ale to nebude nic hrozne..zvladnete to..a ked mate takych milych ucitelov ako sme mali my na zakladke tak vam aj pomozu na monitore..
mnoo...je to dost na prd..jj...ale co uz ...stresujem skoro ako kazdy, kto ho bude pisat ale ked si tak uvedomim, uz to berem ako samozrejmost...staci sa ucit..mat troosku stastia...a ked mas dajake olymp. na skolu si prijata raz, dva..sice ja ziadnu olymp. nemam ...uz to moc vazne neberem...
ja ze len na strednych, ale je to dobreee, dakto napisal, ze nase zakladne skolstvo je na ubohej urovni, tak to je pravda, za mojich cias, vela debilov bolo na zakladke, tak treba jednat, prisne a nekompromisne, s rozmaznanou mladezou
Heh monitory su nič. Ja som mal tiež s nich strach v deviatke, ale pri učive čo sa uči na strednej tak je to neporovnatelne lahšie. Heh sa tešte na stredné, potom si spomeniete aka zlatá bola zakladka a to ani nechcem vedieť čo ma čaká na výške....
A čo sa týka monitoru, ja som mal matiku na 87,6 a sloviinu na 77,6. Heh matiku som potypoval a vyšla, dajú sa z možnosti vyvodiť výsledky pokiaľ vieš asi ako ma výsledok vyzerať. Slovina bola u mna ľahšia aj štvorkári dali nad 50 percent. A to čo nebudete aj tak vedieť tak ťaháky zachránia, a keď nie ťaháky tak spolužiačky určite
lenže ste asi zabudli nato, že na každej škole, bude nejaká komisia, ktorá bude chodiť po triedach a pozerať, či učitelia nepomáhaju žiakom...a to bude dosť tvrdéé
jasne ze komisia pride..no ale u nas to bolo tak, ze prisla nejaka tetka(z komisie)max 5 minut tam bola u nas..ani tolko nie a potom odisla..takze to je v pohode..
monitor zvladnes lavou zadnou neboj sa...u nas aj stvorkar mal nejakych 90%(ale to skor preto lebo si tam medzi sebou pomahali alebo ucitelia pomohli)..takze v pohode..zas nie u kazdeho to bolo objektivne hodnotenie ten monitor...
aaale zadne plus mat nebudu,bo ten monitor zmenili predsa...Ja si myslim,ze to je tez na hooo ... bo som to mohla mat davno za sebou..co uz.. neucim sa uz bo ma to uz nebavi ..hadam nejak prezijem... Drzim palceky
19: Ja som na svojom Monitore ani komisiu nevidel vlastne omyl videl to bola taká starena čo vošlA do triedy a zas odišla... Ale dosť záleží aj na učkach, napríklad mne a kamošom dovolila o 5 minút dlhšie písať matiku síce podľa pravidiel to neni.A ťaháky sa dajú dať hocikde, Napr ak vám dovolí isť na WC počas písania tak to určite využite na preštudovanie nejakej tej skrátenej knižky matiky.
Ale predsa len najistejšou verziou je sa to všetko celé pekne naučiť, aspoň také vzorce na výpočty nejakých geometrických telies. Inač si spomeňte na také magoriny ako je vyrátanie pravdepodobnosti a pod.
dajú nový, to je isté. a bude v ňom to "uchvatne" ucivo z poslednych mesiacov.
La.mouton : radit sa nebude pretoze okrem administratora ( ucitel z nasej skoly) tam bude aj akysi kontrolor (ucitel z inej skoly ) aaach .. zeby som sa do toho pozrela ? ale nie..to zvladneme
fuuha..tagze to, ze prelozili tutok nepotrebnj vec zvanu monitor ma brutalne nastvalo...ked mi kamoska zavolala ...uff...mala som nervy no akoze je to f poho, ze sa dlhsie pripravujem..teda scela som sa dlhsie pripravovat..ale taq negdy nevydalo..akoze zajtra to uz piseme..a neska som nic nespravila...akurat si kupila sokoladku a aj taq do terazn etusim , ze ci to musim pisat a je to povinne ci jakt toe vlastne??? ti tam na tom ich ministerstve fakt uz nevedia co od radosti...dufam ze totok o rok zrusia a trpiet budeme len MY tohtrocni 9taci..mmm..a ti pred nami no ale saq na co to vlastne je??? ucim sa jak dement celych 9 orkov..teda len 8 a pol , lebo po polroku som na to kaslala ale aj taq..a na vysvecku mam take ze 1tky 2ky...a teraz? teraz ked dos***m monitor akoze co?? kvoli tomu ma nevezmu na taku skolu ako by som scela??taq akoze fakt diky..velka vdaka...nemuselo byt...saq ale toe secko len streeees...a straach boseeee....normalne ked totok pisem sa zacinam na zajtra bat taq myslite seci na nas co budeme uz stukat perami..dupkat nohami...hoíjdat sa na stolickach...aaach jaj drzte prsty diks cmaaaaaaaaaaaaq
ako podla mna je to uplna blbost to vie asi kazdi.ked som videl matiku tak som si povedal ze celkom v poho ze da sa to vyriesit ale ked som videl slovencinu skoro som odpadol take p******y ze to nebolo mozne odkial mam vediet ze kaki je zeleny co som baba ze si kupujem kaki nohavica to su obicajni k****i.picus* kurva tak ma to nasralo ,,,.dufam ze ste to zvladli vela stastia robenkooooooo
Krava, monitor neni na prd, tam sa odzrkadluju wedomosti ziaka a aj cele zakladne skolstwo, pretoze kazdy wje ako to na zakladnych skolach funguje, byt ministrom, tak by som robil monitore este prisnejsie, ze by celu hodinu tam bola nejaka komisia (najlepsie z inych skol), ktora by dawala pozor na to aby ucitelia neradili ziakom a podobne.
podla mna bol monitor dobra fuckovina.. vobec neni potrebny.. zbytocne to vynovili a decka zbytocne stresuju.. viacery to koli nervam posrali, co mozem potvrdit.. a ten dozor az moc prehnali, krucinal jak keby sme boli na vojne aj tak mozno nebude ten monitor platny.. podla mna to dobre posrali a dufam ze si to uvedomia.. a dufam ze na moj nazor sa ohlasia dalsie dute hlavy aby mi mohli odpisat ze to neni pravda a podobne.. to moze napisat iba obycajny chudak.. bye
Deti wy este stale nechapete ze ten monitor neni len tak pre nic za nic, ze ministerstwo skolstwa ho nezawiedlo za to aby zbytocne wyhadzowalo do wzduchu peniaze..
Mna sice monitor nezastihol. Neviem ci nastastie alebo bohuzial, ale ja suhlasim s Tommynom... je to dobra vec. Naozaj odzrkadli vase vedomosti nadobudnute pocas 9 rokov na ZS. Pretoze povedzme si otvoreme, mnohi uspesne absolvovali prvy stupen a potom na ucenie z vysoka ved viete co.
Moja segra robila monitor. Tiez nadavala ale ked to mala za sebou uznala, ze je to dobra vec. Vdaka vybornym vysledkom na monitore ju zobrali obe skoly na ktore sa hlasila. Takze si mohla vybrat.
Deti sa tu rozculujete nad monitorom, sak pockajte ked budete maturovat... xi xi xi... to bude sranda.
Teda aspon moj rocnik to mal ozvlastnene. Ako prvy sme robili NOVE matury... teda dopadli vseliako.... Nastastie pre mna celkom fajne
A este nieco. Pocula som tu nazor, ze naco monitor, mame vysvecka. Hej mate ale ako ste sa podaktori dopracovali k dobrym znamkam? Cely rok nic nerobili... len tyzden pred uzatvaranim znamok sa naucili par stran a huraaaa opravili si zle znamky....
Nehram svatu aj ja som tak raz za cas spravila. A dokonca aj na strednej. No lenze mne take ucenie viac vyhovuje. Dokonca si viac pamatam z navaloveho ucenia ako z kazdodennej pripravy. Lenze nie kazdy to dokaze. Cest vynimkam ako som ja.
podla mna je monitor somarina,pretože aj tak sa pri tom može odpisovať a aj tak su tam možnosti takže si možeš tipnút a može to byt spravne a nemusis ani rozmyslat nad tym..
podla mna ten monitor bol nanic ved mame svojje vysledky ktore sme si zasluzili pocas tych 9 rokov driny v skole a toto bolo len o podvadzani a odpisovani a niesu to tie vedomosti co mame v hlave...
zajtra mame monitor ale vobec niesom zostresovana.Berem to jak to je.A uz je to tak ze na skoly chodia ucitelia z inych skol takze neviem ci si budeme radit,velmi sa na to nespolieham ale keby sme mohli tak by to bolo urcite ovela lepsie a oslobodzujuce.Ako ten monitor dopadne je v nasich rukach.teraz uz urcite nedozenieme co sme zameskali.ale ja som pripravena a verim si a viem ze niesom uplne duta.ak takto bude pristupovat kazdy myslim ze monitor potom bude zabava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
monitory su dobra wec, bo wyswedcka sa na zakladnej wzdy prilepsuju (o tomto wje aj ministerstwo skolstwa, tak preto ten monitor) a myslim si ze zakladne skoly na slowensku su na dost uubohej urowni (myslim tym co sa obsahu uciwa tyka), takze urcite je to dobra wec, aspon potom nechodia na strednu tupy ludia (napr ako su wsetci w nasej triede =D )
ja ze len na strednych, ale je to dobreee, dakto napisal, ze nase zakladne skolstvo je na ubohej urovni, tak to je pravda, za mojich cias, vela debilov bolo na zakladke, tak treba jednat, prisne a nekompromisne, s rozmaznanou mladezou
A čo sa týka monitoru, ja som mal matiku na 87,6 a sloviinu na 77,6. Heh matiku som potypoval a vyšla, dajú sa z možnosti vyvodiť výsledky pokiaľ vieš asi ako ma výsledok vyzerať. Slovina bola u mna ľahšia aj štvorkári dali nad 50 percent. A to čo nebudete aj tak vedieť tak ťaháky zachránia, a keď nie ťaháky tak spolužiačky určite
Ale predsa len najistejšou verziou je sa to všetko celé pekne naučiť, aspoň také vzorce na výpočty nejakých geometrických telies. Inač si spomeňte na také magoriny ako je vyrátanie pravdepodobnosti a pod.
tak isto ako sa daju sfalsovat vysvecka na zakladke, tak isto mozu ucitelia radit ziakom pri pisani monitoru...
La.mouton : radit sa nebude pretoze okrem administratora ( ucitel z nasej skoly) tam bude aj akysi kontrolor (ucitel z inej skoly ) aaach .. zeby som sa do toho pozrela ? ale nie..to zvladneme
Moja segra robila monitor. Tiez nadavala ale ked to mala za sebou uznala, ze je to dobra vec. Vdaka vybornym vysledkom na monitore ju zobrali obe skoly na ktore sa hlasila. Takze si mohla vybrat.
Deti sa tu rozculujete nad monitorom, sak pockajte ked budete maturovat... xi xi xi... to bude sranda.
Teda aspon moj rocnik to mal ozvlastnene. Ako prvy sme robili NOVE matury... teda dopadli vseliako.... Nastastie pre mna celkom fajne
Nehram svatu aj ja som tak raz za cas spravila. A dokonca aj na strednej. No lenze mne take ucenie viac vyhovuje. Dokonca si viac pamatam z navaloveho ucenia ako z kazdodennej pripravy. Lenze nie kazdy to dokaze. Cest vynimkam ako som ja.
Inak niektore skoly zrusili primacky a beru ziakow na zaklade wysledkow monitoru, tak to neni az taka blbost.