streda monitor..mam kamaratky co sa nato drvia jak šalene ale zato aj kamosov co na to uplne seru som zvedava jak im to dopadne mna sa to uz netyka gympel aa co vy ucili ste sa 40stran literaty spisovatelov gramatiku rozklad textu hehe..
aj tak tazsie bu
haha jaky posraty z monitoru
ja som vtedy prepadaval a mal somokolo 80% z kazdeho
kazdy sa boji a podcenuje sa a nakoniec bude mat aj tak kazdy dost percent
a ja sa neucim..len som robila monitory 05,06,07,08 ...pre porovnanie...05bol najprimitivnejsi, potom asi 08, dalej 06 potom 07...a najhorsie bolo 04..tam uz bolo treba aj rozmyslat pri niektorych ulohach ...
..keby bol taky lahky jak v 05 tak by som mohla mat z matiky 95-100% ..slovina neviem no...tam sa musim viac sustredit, ale v matike mozem urobit primitivne chyby, nedocitam zadanie ako zvyknem atd. a potom mam zbytocne zle vyriesene...ale na to dam pozor snad ...ale slovina je horsie momentalne pre mna...komu sa chce znova biflit znele alebo neznele spoluhlasky..no teraz uz nikomu ...a aj tak omg uz tu bolo 1000 tem o monitore uz dajte pokoj neserte ma bozee...
@mamradadeli - daj si deli - zhlboka sa predýchaj - priprav si aspoň tri perá a tri ceruzky - a otvor myseľ a zavri srdce a máš stovku vo vrecku Good luck
Ja som tridneho pozval na pizzu s tým že mi monitor prefotí. Zajtra na obed sa uvidí, ale vravel že je to riadne primitívne.
Monitor je veľmi preceňovaní...
@pawlo uuu keby ...aspon z matiky..na tej mi akosi viac zalezi ani neviem preco...ale uz sa vlastne na ten monitor tesim..keby bolo na mne tak aj zajtra pisem...neviem preco je tento rok tak neskoro..a ma to dost vela vyhod..skoncime skor, netreba sa ucit atd ...ale bude to dost blbe lebo vlastne skoncime ksor s monitorom lebo bude menej uloh a tym padom aj menej casu a potom musime byt este 2 hodiny v skole (vraj)...ale uz vidim tie vystresovane ksichty v stredu rano ..
@athelasil tam bude aj tak z gramatiky malo otazok...teda, bude tam vela co sa tyka gramatiky ale myslim y a i...to maximalne 1 :...aj ked tych by mohlo byt viac, to by ale bolo strasne lahke potom...
bože , ludia že monitor , absolutne to nič neovplyvni , fakt največšia kravina aku som kedy robil bol monitor neučil som sa na to a napisal som z matiky na 69 % a zo sloviny na 66 a to som mal z matiky v devine na pol roka 4ku a zo sloviny 3ku
ja som pisal 08 neucil som sa ani ......a som na skole na ktorej som cel byt napisal som na 55 65% monitor je na vtaka kaslite nato pokial nemate ciele ako gympel alebo obchodna
OMg..monitor..ja sa uz ani neucim...bo mam kamosky co sa minuly tyzden ucila iba slovinu a matiku dookola..a si myslim ze to maju uz skor popletene ...
no ja som sa na ten monitor zatial este neucil vsak do zajtra je este casu dost no nie ? alee ne ... vsak co sa tu budeme stresovat nejako to napiseme urcite ked dobre tak to bude dobre a ked zlee tak nic sa nestalo vsak zijeme stale to nas urcite nezabije
neucte sa!!!! ja som sa na to neucila,,,a je to len taka sracka,,ked to vies tak to vies, ked nie tak nie,,uz som ich mala,,,a ucit sa na to je naprd,,,uvidite ze cela maturita je len taka sracka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja som vtedy prepadaval a mal somokolo 80% z kazdeho
kazdy sa boji a podcenuje sa a nakoniec bude mat aj tak kazdy dost percent
chodila som v škole na povinné doučovania (na kt. sme hovno robili) a napísala som to pomerne dobre..
Ste nejakí moc posratí z neho
Monitor je veľmi preceňovaní...