@kosmiklove pozri pre mňa je sračka káva energeťák si dám tak 15 krát do roka (tento rok som to už prehnal ale budiš) a niekto pije kávu aj 5krát za deň ... a tiež to nie je boh vie čo pre organizmus čiže ...
ochutnala som to raz, lebo som chcela byť dlhšie hore a vedieť čo je na tom také super, ale vôbec mi to nechutilo a hneď ako som to dopila som aj zaspala...
tiež som z toho bola nadšená keďže som bola milovníčka Ečok ale keď som to ochutnala....no OMG...to je tak sladké že až fuj...! odvtedy som to ani nepila....pre mňa je taký Hell úplne postačujúci čo by som tiež nemohla ale...
@patricino kava organizmu neskodi ale dokonca prospieva, v spravnej miere pravdaze...energetak ta moze dojebat ale to by si ho musel pit v takom mnozstve, ze by sa toho telo nestihalo zbavit /t.j. viackrat tyzdenne/
@kosmiklove nechcem aby som vyznel ako zástanca energeťákov .D to nie ale myslím že ten sajrajt od Nescafé alebo inej značky sa hádam na kávu nepodobá sama umelina ale to je uhol pohľadu čiže ak si presvedčený, že káva je v niečom dobrá beriem to
@patricino tu ide o to ze kava ako taka zvysuje pruznost cievov okolo srdca a chrani ho pred infarktom...odporucana davka je tak 1 az 2 pohariky denne...
@kosmiklove čo ti môžem povedať o umelom výtvore .. že obsahuje látky, ktoré mi dodajú dostatok energie na prežitie ťažkého dňa... kávu neznášam a energeťák nepovažujem sa výtvor satana
@patricino "dodajú dostatok energie na prežitie ťažkého dňa" ale za aku cenu? kava ti doda energiu a este ti posilni srdce...to ze ju neznasas neni zamienka toho aby si mohol pit energetaky ale ved ty si nicis zdravie..
@kosmiklove ale veď ani ja to nepijem nonstop ako vravím 1 na mesiac a aj to preháňam ... keď mi bratranec donese mam samozrjeme mám aj úlety keď som cez leto vypil 4 za deň ... takmer to bola pohotovosť priznávam ale zase takéto extrémy už nie
@kosmiklove prave ked si spomenul Maxx tak uz ti viem povedat, naco su dobre niektore energy drinky
hocikedy ked mam zapchu alebo ma boli brucho...staci ked si dam jeden Maxx a to je jak factory reset na moj traviaci system, v zivote som sa z nicoho tak nezosral jak z Maxxu (pre istotu ci to je vazne z toho som to vyskusal 3x ), ostatne energetaky mi neuskodia ale ani nijak ma neposilnia, to iste ako keby som vypil caj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a co mi mozes povedat o energetaku?
raz za cas si sice dam aj ja redbull alebo maxx ale to fakt iba raz za 100 rokov..
hocikedy ked mam zapchu alebo ma boli brucho...staci ked si dam jeden Maxx a to je jak factory reset na moj traviaci system, v zivote som sa z nicoho tak nezosral jak z Maxxu (pre istotu ci to je vazne z toho som to vyskusal 3x ), ostatne energetaky mi neuskodia ale ani nijak ma neposilnia, to iste ako keby som vypil caj