Treba si určiť priority...či je ochotný robiť niečo, čo je mu plne proti srsti, alebo sa radšej pokúsi zaučiť do niečoho, čo mu síce nejde až tak dobré, ale je to pre neho morálne prijateľnejšie...ja dilemu nevidím
Nezdá sa mi že by to bola "práca ako ušitá" pokiaľ mu je tá istá práca proti srsti...
Ale sám sa musí rozhodnúť či bude robiť niečo čo ho baví ale nepáči sa mu to, alebo radšej bude robiť niečo čo ho síce až tak nebaví (alebo nenapĺňa) ale zároveň mu tá práca neprekáža...
je to dost tazke ale ... i ked je rpavda, ak ju nezobere on, zobere ju iny.
Praca je dolezita ale zbrane? Na to musi byt clovek povaha. Nemsie mu dakim sposobom zalezat na inych ludi si myslim. cize skoro ziadna moralka. Aspon nie ked je v praci. Ale ja neviem ci by som to zobral.
zoberie ju možno iny, ale ten si zoberie aj moralnu zodpovednost za dielo, na ktorom sa podiela. žiť so svedomim, že pracujem v takejto oblasti,s predstavou, čo tie zbrane raz možu sposobit, by som nedokazal. nemohol by som sa ani stretavat s priatelmi, ktorí robia lekarov alebo učitelov, lebo by som sa hanbil porovnat svoje a ich poslanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je to pre neho najlepsia praca na svete. Len su tam zbrane.
Ak nie, tak nech je to akokoľvek na neho šité, vždy ho to bude niekde tlačiť...
Ale sám sa musí rozhodnúť či bude robiť niečo čo ho baví ale nepáči sa mu to, alebo radšej bude robiť niečo čo ho síce až tak nebaví (alebo nenapĺňa) ale zároveň mu tá práca neprekáža...
Niet čo riešiť podľa mňa... A kto sa už dnes zaoberá takými vecami, ako sú morálne zásady? Morálna flexibilnosť hýbe svetom!!!
Praca je dolezita ale zbrane? Na to musi byt clovek povaha. Nemsie mu dakim sposobom zalezat na inych ludi si myslim. cize skoro ziadna moralka. Aspon nie ked je v praci. Ale ja neviem ci by som to zobral.