"Rozhodoval som sa nad výberom povolania a keďže nerád dodržujem zákony a nerád platím dane, pripadali v úvahu len dve: politik a kňaz.
Keďže rád mrdám malých chlapcov, voľba bola jasná. Amen."
Maminka:"Pepíčku, proc oblepuješ toho křečka izolepou?". "Aby mi nepraskl, až ho budu mrdat"
Jedna sedmnáctka otěhotněla a lékař jí odmítl provést interrupci. "Podívej, zůstaneš tady a až děcko porodíš, podstrčím ho jiné ženě a řeknu jí, že měla dvojčata." Když ten den přišel, zrovna v nemocnici nebyla žádná jiná rodička. Jediným dalším pacientem byl kněz. Doktor se rozhodl nebojácně dodržet slovo. Když se kněz probral z narkózy, doktor mu říká: "Nevím, jakým zázrakem je to možné, ale porodil jste syna. To on byl příčinou vašich bolestí břicha." Kněz byl dojat zázračnou událostí a radostně přislíbil syna vychovat. O mnoho let později, když ležel na smrtelném loži, si dal syna zavolat a vysvětlil mu jeho zázračné zrození: "Musím se ti s něčím svěřit, synu. Já nejsem tvůj otec, ale tvoje matka. Biskup Michal je tvůj otec!
V koncentráku si SSák nechá nastúpiť židov, zaviaže si oči, vystriela do davu zásobník, potom si pri mŕtvolách niečo píše a hovorí:"Pripravte si tikety, dneska padli čísla....."
V koncentráku: Dnes bude diskotéka! Židia jasajú...Hrať bude dvojtaktný gulomet...
Žid, aké máš číslo? 63...Prečo nemáš 36? Zastreliť!
Žid, aké máš číslo? 78..Prečo nemáš 87? Zastreliť!
Žid, aké máš číslo? 55...Prečo nemáš....Koho chceš ojebať? Zastreliť!
Chlapec: (pozrie na ňu so slzami v očiach) Ja teba viac. Oveľa viac. (Rozplače sa)
Po operácii sedí u dievčaťa jej otec.a vrúcne jej stíska ruku.Keď sa dievča zobudí obzrie si unaveným pohľadom izbu pozrie na ocka a vraví.Kde je?Otec sa smutne sklopí zrak a vraví.Ti nevieš kto ti daroval to srdce?Dievča:Čo???????(Rozplakala sa)Otec:Aááááá robím si srandu.Šiel sa vysrať.
Viete, aký je rozdiel medzi mäsom z Tesca a bábätkom? Žiadny. Keď smrdia, treba ich prebaliť.
Nemci zatvoria vychodňara do plynovej komory,zatvoria dvere pustia plyn a vychodniar im búcha na dvere že im tam unika plyn,chviľu ticho a o 5 minút vychodnar zase búcha na dvere.Všicko dobre už som zrobil.
"Z dôvodou aktuálnej finančnej krízy sa vláda rozhodla pacientom v klinickej smrti vypnúť svetlo na konci tunela".
"Ťuk - ťuk." "Kto je tam?" "Tvoja smrť." "Bež do p***le!" "Dobre - píšem si ... rakovina konečníka...." =D
Včera som zrazil dve sliepky a ked som volal na policiu,kazali mi nech ich dam na krajnicu a hotovo.Len som nevedel co z ich rozbitou motorkou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Aký je rozdiel medzi skautom a židom? Scout sa z tábora vráti.
Ako vyzerá Somálska rodinná fotografia? Ako čiarový kód.
Čo chýba v lietadle plnom židov? Pol kila predkožky.
A na koniec je dôležité aby si každý žid našiel Somálčanku ktorá by mu poriadne vytrúbila.
- Vieš synček, že tvoja mamička je z Černobylu?
- Viem.
Synček skloní hlavu.
- A vieš, že ja pochádzam z Hirošimy?
- Áno.
A skloní aj druhú hlavu...
Kde je najviac židov? V atmosfére.
A skupina židovských horolezcov už stúpa hore komínom...
Židia boli najväčsí kúzelníci...Prišli vlakom a odišli komínom...
Čo hladá žid v popolníku? Rodinu.
Ako spoznáš židovského basketbalistu? Trčia mu nohy z pece...
Mixérom.
A ako ho dostaneš von?
Nachos.
Prečo majú somálci tak veľké bruchá a tenké nohy? Lebo veľa žerú a málo cvičia.
Ako začína Somálska kuchárska kniha? Otvoríme balíček humanitárnej pomoci....
5 gramov
Američania Somálncom poslali žalúzie, Somálci ďakovali za poschodové postele.
"Rozhodoval som sa nad výberom povolania a keďže nerád dodržujem zákony a nerád platím dane, pripadali v úvahu len dve: politik a kňaz.
Keďže rád mrdám malých chlapcov, voľba bola jasná. Amen."
Maminka:"Pepíčku, proc oblepuješ toho křečka izolepou?". "Aby mi nepraskl, až ho budu mrdat"
Jedna sedmnáctka otěhotněla a lékař jí odmítl provést interrupci. "Podívej, zůstaneš tady a až děcko porodíš, podstrčím ho jiné ženě a řeknu jí, že měla dvojčata." Když ten den přišel, zrovna v nemocnici nebyla žádná jiná rodička. Jediným dalším pacientem byl kněz. Doktor se rozhodl nebojácně dodržet slovo. Když se kněz probral z narkózy, doktor mu říká: "Nevím, jakým zázrakem je to možné, ale porodil jste syna. To on byl příčinou vašich bolestí břicha." Kněz byl dojat zázračnou událostí a radostně přislíbil syna vychovat. O mnoho let později, když ležel na smrtelném loži, si dal syna zavolat a vysvětlil mu jeho zázračné zrození: "Musím se ti s něčím svěřit, synu. Já nejsem tvůj otec, ale tvoje matka. Biskup Michal je tvůj otec!
Lebo premietali chleba...
V koncentráku: Dnes bude diskotéka! Židia jasajú...Hrať bude dvojtaktný gulomet...
Žid, aké máš číslo? 63...Prečo nemáš 36? Zastreliť!
Žid, aké máš číslo? 78..Prečo nemáš 87? Zastreliť!
Žid, aké máš číslo? 55...Prečo nemáš....Koho chceš ojebať? Zastreliť!
židia
Chlapec: (vzdychne si) Ja viem.
Dievča: Ľúbim ťa! (povie smutne)
Chlapec: (pozrie na ňu so slzami v očiach) Ja teba viac. Oveľa viac. (Rozplače sa)
Po operácii sedí u dievčaťa jej otec.a vrúcne jej stíska ruku.Keď sa dievča zobudí obzrie si unaveným pohľadom izbu pozrie na ocka a vraví.Kde je?Otec sa smutne sklopí zrak a vraví.Ti nevieš kto ti daroval to srdce?Dievča:Čo???????(Rozplakala sa)Otec:Aááááá robím si srandu.Šiel sa vysrať.
Nemci zatvoria vychodňara do plynovej komory,zatvoria dvere pustia plyn a vychodniar im búcha na dvere že im tam unika plyn,chviľu ticho a o 5 minút vychodnar zase búcha na dvere.Všicko dobre už som zrobil.
"Z dôvodou aktuálnej finančnej krízy sa vláda rozhodla pacientom v klinickej smrti vypnúť svetlo na konci tunela".
"Ťuk - ťuk." "Kto je tam?" "Tvoja smrť." "Bež do p***le!" "Dobre - píšem si ... rakovina konečníka...." =D
Včera som zrazil dve sliepky a ked som volal na policiu,kazali mi nech ich dam na krajnicu a hotovo.Len som nevedel co z ich rozbitou motorkou.
mám výčitky ked sa smejem na takýchto vtipoch takže už sa nesmejem