Zalezi od vela veci...napriklad od toho, ci sa chces rano vyspat (morcata su kurvy uvrestane ). Ale ja by som svoju svinku nedala za nic na svete.
(Btw, nech vyberies cokolvek tak par - su to socialne zvierata, potrebuju kamosa. Ak morciace-samicky, mozes skusit aj vacsiu skupinku - samcekov velmi nie).
Za mňa potkan, aj keď nie je v možnostiach, to je úplne skvelé zviera, veľmi inteligentné. Ale za mňa skôr exotika. Najlepšie zviera čo som kedy mal je varan stepný. Len tam treba dosť investovať do terária, kvalitného osvetlenia a krmiva.
Mal som aj aj. Myslím si, že zajo viac smrdí a robí väčší bordel. Morča zase ziape a v noci je aktívnejšie, menšie a spratnejšie. Ale to aj od rasy závisí. Obe sú super, ale ako bolo vyššie napísané, morčaťu aj kamoša daj .
podla mna je zajac onicom lebo to len sedi a nic nerobi
to morca na teba aspon reaguje (piska) to je take mile
s tym parom by som to tak ruzovo nevidela mala som dve samicky zajace a skoro sa mi zabili navzajom jednej noci -.-
@staphylococcus ten môj chudák má všenky, tak dnes mal deň plný stresu, keď som mu dával arpalit. Urazený jak dieťa, otočí sa k stene hlavou. Len na jedlo zareaguje hneď. Ja som choval aj svinky, ale to už sú roky. Teraz som rušil chov myší, lebo to bol smrad, že by jeden pad.
@yacopsae moj morciak ked chodil k veterinarovi (v aute som ho drziavala na rukach - nemala som prenosku) tak mi lubil zaliezt do rukava bundy a von len na uhorku. A ked je urazeny tak mi lubi rozkusat sluchatka... (alebo ocurat kabelku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(Btw, nech vyberies cokolvek tak par - su to socialne zvierata, potrebuju kamosa. Ak morciace-samicky, mozes skusit aj vacsiu skupinku - samcekov velmi nie).
to morca na teba aspon reaguje (piska) to je take mile
s tym parom by som to tak ruzovo nevidela mala som dve samicky zajace a skoro sa mi zabili navzajom jednej noci -.-
@yacopsae aj svinky su inteligentne - moj az prilis
Morča je ideálne zvieratko pre deti, ktoré sú príliš sprosté na to, aby sa dokázali postarať o iné zviera.