cawte! ludkovia mam asi 3 roky morciatko a poprve som zaregistrovala ze smrdi tak sa pytam ze ci by som ho mohla umyt (cistou vodou)?? lebo segra mi hovorila ze ne, jedna znama ze ano, tak nwm diki, pekny den!
inak, existuje také, že šampón na hlodavce ale či sa s tým môže kúpať aj morčiatko, to si už pogoogli
(ja som s tým tak raz za rok kúpala degy a potom som sa dozvedela, že by sa to nemalo ale také boli voňavučké a hebké, ach )
@teliatko205 morčatám voda neprekáža niekedy by som povedala, že ju priam milujú.
A môžeš ho umyť aj šampónom, ktorý používaš ty ale nesmieš mu namočiť hlavičku a uši.
Morcata na rozdiel od kralickov (ti maju panicky strach z vody) kupat ano... Tu je to pekne popisane » www.morciatka.estranky.sk/clanky/starostl... a osobne by som kupal len brusko, kedze predpokladam ze tam ma necistoty a naco ho namacat cele (moze prechladnut, predsalen este nie je tak teplo...). A samozrejme sampon na hlodavce alebo cista voda, nie sampony pre ludi.
Inak zvierata su cistotne a smrdia len vtedy, ked im nevypratavas klietku. Takze mozno staci upratat a ak mas dlhosrste tak cesat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
(ja som s tým tak raz za rok kúpala degy a potom som sa dozvedela, že by sa to nemalo ale také boli voňavučké a hebké, ach )
A môžeš ho umyť aj šampónom, ktorý používaš ty ale nesmieš mu namočiť hlavičku a uši.
Inak zvierata su cistotne a smrdia len vtedy, ked im nevypratavas klietku. Takze mozno staci upratat a ak mas dlhosrste tak cesat...
ja môjho umývam šampónom na šteniatka tuším