@fame Budeš krajšia, príťažlivejšia, viac sexy. Staneš sa objektom túžby a žiadostivosti opačného pohlavia. Budeš označovaná za sex ikonu celého širokého okolia. Budeš spokojná sama so sebou - s tým, ako vyzeráš, s tým, ako na teba nazerajú ostatní ľudia. Budeš mať skvelú kondíciu a produktívne využiješ čas, čo sa eventuálne v pozitívnom smere prejaví na tvojej postave a osobe ako takej.
cvičenie ti zlepší náladu, kondičku, pocit sebazadosťučinenia a budeš sa len uškŕňať nad holkami ktoré lamentujú že aké sú ltlsté, ako chcú schudnúť, ako začnú chodiť do fitka ale aj tka tam ani nevstúpia
Pozri sa do zrkalda a potom si najdi na nete nejakych vysportovanych,krasnych,chudych ludi alebo si pozri nejaky videoklip kde su pekny stihli a zdravy ludia
nachvilu si vklude sadni, vizualizuj a povedz si co SKUTOCNE chces. vies , ak to robis len pre druhych ludi a ich nazor,tak na to sa rovno vykasli a venuj sa niecomu inemu. Ini ludia ta zaujimat nemaju preco, nech sa kazdy stara o seba, aj tak vsetci ti debilkovia ktori vravia ze nie si dokonala raz zdochnu tak pass ..
dalsiu vec by som vobec neradila sa pozerat do zrkadla a nechat sa zhnusovat pohadom na seba. takto dlho nevydrzis, iba kym sa to nezlepsi a potom sa do toho vratis. Ovela lepsie je mysliet na to co tak velmi chces-vizualizuj, vizualizuj, vizualizuj. ako by si to uz mala ........a nech ludia ktori ti vravia ze nevyzeras dobre alebo ze na to nemas,alebo ze pri tom nevydris motivaciou! natri im to ...
ale forum je uz stare, ak budes odpisovat tak ma oznac do komentu, chcem vediet ako si na tom dnes..?
@writerka v tom čo si napísala máš úplnú pravdu .. a ako som na tom dnes? cvičila som.. už som aj schudla a nabrala kondiciu .. ale v mojom živote nastal prelom "sklamanie" (nie nie žiadny chlapci a prestala som cvičiť ..ale nemienim na seba pozerať ako na tučnú veľrybu .. takže musím začať od začiatku :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Stačí?
ako co si napisal to je uplne jasne aj niektore ine veci, nad tym netreba ani rozmyslat, ale co ked?
a cvičiť sa dá (a vidieť aj zmenu) aj doma...
a to som už začala cvičiť strašne veľa krát, no nikdy to nevydržalo... ale teraz už mám dorbý pocit na srdci
dalsiu vec by som vobec neradila sa pozerat do zrkadla a nechat sa zhnusovat pohadom na seba. takto dlho nevydrzis, iba kym sa to nezlepsi a potom sa do toho vratis. Ovela lepsie je mysliet na to co tak velmi chces-vizualizuj, vizualizuj, vizualizuj. ako by si to uz mala ........a nech ludia ktori ti vravia ze nevyzeras dobre alebo ze na to nemas,alebo ze pri tom nevydris motivaciou! natri im to ...
ale forum je uz stare, ak budes odpisovat tak ma oznac do komentu, chcem vediet ako si na tom dnes..?