Ahojte,posielala som si ziadosti na brigadu ale chcu odo mna aj motivacny list. samozrejme,na nete je milion navodov ako ho dobre napisat,ale chcela by som aby ste mi poradili vy,co je najlepsie tam zahrnut,a comu sa vyvarovat, ak s tym mate skusenosti
@chlorofyl brigada v knihkupectve spojeneho s kaviarnou. momentalne uz v jednom takom pracujem,ale kvoli skole odchadzam prave do druheho mesta kde sa uchadzam o tuto konkretnu brigadu. a preto som im napisala,ze ci budu prijimat brigadnikov,odpsala mi pani ze ano,a mam poslat CV a motivacny list. ale ja som este nic take nepisala,tak neviem ako to urobit spravne
no ved to mas super, ze uz presne to robis, napis presne ten koment hore, len kus uhladnejsie, a mas a chujoviny, ako ukrutne milujes knizky a kavu a ludi a umyvanie hajzlov po tych ludoch
Ja keď som písal svoj prvý motivačný, tak som strávil nad tým celý deň a prehodnocoval každé jedno slovo, aj tak ma ani na pohovor nepozvali. A tak som sa snažil. No daj tam nejaké hodnotné skúsenosti, čo využiješ, zisti si, aká je náplň práce a podľa toho vymýšľaj vety, ktorý ty ako budúca zamestnankyňa môžeš šéfovi lichotiť. Určite tam napíš najprv prvé skúsenosti zo strednej školy, že si rýchla pri výkone práce, vieš poradiť zákazníkom pri výbere, že si zvyknutá robiť v stresovom prostredí, že si cieľavedomá a rada sa učíš nové veci, že by si sa chcela ďalej zlepšovať a môžeš priniesť firme stabilitu alebo poriadok, s ktorým si sžitá. Niečo na tento štýl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov