zajtra som pozvana na motokary a mam trochu strach, jazdim autom uz niekolko rokov, hlavne pracovne ale motokary som este neskusala ... stoji to za to?
Prve kolecko si daj len tak na pol plynu, aby si zistila ako sa motokara sprava. Hlavne v ostrejsich zakrutach treba ist opatrne a ak si si nie ista tak spomalit, pretoze na tych malych kolieskach sa do smyku dostanes ani nevies ako.
Ja som jazdil na drahe v Ivanke pri Dunaji a tam som napriklad ani nepouzival brzdu ale kazda draha je ina.
A tiez neodporucam jazdit dlhsie ako 5-7 minut. Nezda sa to, ale je to dost velka zataz na ruky a hlavne predlaktia. Mozno budes mat aj svalovku
Ako bolo povedane treba si prve kolecko dat take viac menej skusobne kludne aj "plyn brzda" A potom uz len si uzit jazdu Da sa na tom fakt skvelo vyblaznit a dovolim si tvrdit ze motokara je uplne ina ako auto ale toho sa neboj. Ja som na motokarach jazdil este skor nez som mal vodicak a kralovsky som sa bavil Have fun
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Prve kolecko si daj len tak na pol plynu, aby si zistila ako sa motokara sprava. Hlavne v ostrejsich zakrutach treba ist opatrne a ak si si nie ista tak spomalit, pretoze na tych malych kolieskach sa do smyku dostanes ani nevies ako.
Ja som jazdil na drahe v Ivanke pri Dunaji a tam som napriklad ani nepouzival brzdu ale kazda draha je ina.
A tiez neodporucam jazdit dlhsie ako 5-7 minut. Nezda sa to, ale je to dost velka zataz na ruky a hlavne predlaktia. Mozno budes mat aj svalovku