jak moj kamos sa vzrusil a nejak asi nevnimal ze mu pekne klacek stoji tak az ked sme na nho pokukovali a hovorili hej stanujes?on nechapal ale potom pochopil
@11 no dobre ja som chcel len predist zbytocnym komplikaciam a trapnym situaciam
@10 tak je dobre ze ti zalezi na potomstve a neviem ci je to citit ale myslim si ze ak ho objimes akoze nadoraz tak ucitis urcite a preco ta to tak vlastne zaujima
no zakryvat to moze tak ze bude zadkom viac dozadu vies ze ho tak vypuci... nie raz som to tak robil ale ked uz som bol s holkou dlhsie nevadilo mi ze ho citi a este viac som sa pritlacil
@2 co pri boskavani sa urobit???...heh tak to lutujem takeho chudaka .......to potpom sa asi spravi len ked bude vtebe par sekund..no chudak.....no citit to nemusis staci sa len na tu osobu pozret a je to zrejme podla mna ale neviem ci su tu aj take baby co vidia na cvhalanovy max vzrusenie....lebo ja na babach to vidim..dychanie a zrenicky a vsetko proste je to jednoduche a ps ano pri objati je to citit ale zase zalezi od vela veci atd.
ciii a ja to nikdy necitim aj ked na nom sedim len sem tam citim ze daco je tam tvrde a ze dajaky cudny je disappointed:vzruseny) tak vtedy mi zapne ze ahaaaa.... a sa ho spytam ehm tebe toto ne toto? a on odpovie ze hej toto toto
hh ta taky cudnyyy nooo ked sa nahodou na 2 sekundy od neho odtiahnes ta uuuz hned si ta pritahuje k sebeee...aaa ked na nom sedis ehm tak tvoj zadok abo jak to mam povedat rukami tak tlaciii na oneee jehooo no proste strasne nadrzany vtedy to tak vidnooo
taaaak nooo citit aj vtedy asi trochu no v lete...bo v zime ked ste naobliekany jak snehuliaci vtedy vobec bo stalo sa ze sa jednemu byvalemu postavil pocas objatia a ja som o tom ani nevedela az potom mi povedal
co ,, jedneho pekneho dna,, dievcaaaa kludne sa ho to opytaj ked sa budete dlhsie vasnivo bozkavat abo robit nieco take ked sa urcite vzrusi ja to tak robim a on vzdy odpovie ale ked povie ze nie a sa bude tak blbo smiat tak mu stoji len to nexe povedat
ale my sme sa o tom uz rozpravali, viem, ze sa to deje, ale ja nevim kedy, akurat ze ma to napadne pri kazdom objati. tuto temu som zalozila len preto aby som vedela, ze ci si az tak domyslam, alebo co. inak nemam dovod pytat sa ho na to, pretoze to este na dlllhu dobu nebude pre nas podstatne
pche ze aka tema no asi to je citit ale ved chodte na kupko a tam zistis aj bez pitania sa ja mam z kupka debilne zazitky s kamoskou sme raz sli a iba som ju vyhadzoval do vody a kkt jeden sa my postavila a ona to videla no trapne ale nesmiala sa na stastie
v lete vo volnych kratasoch je to dost o hubu ptm je to vidiet ked sa pipik postavi v iných ročných obdobiach je to good, rifle nie sú také zlé, hoci aj v nich to môže byť vidieť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@9 záleží od toho, ako blízko sa k nemu pritisneš
jak moj kamos sa vzrusil a nejak asi nevnimal ze mu pekne klacek stoji tak az ked sme na nho pokukovali a hovorili hej stanujes?on nechapal ale potom pochopil
a je to citit aj pri objati
kazdopadne kolenom do rozkroku je to dost neprijemne >.>
@10 tak je dobre ze ti zalezi na potomstve a neviem ci je to citit ale myslim si ze ak ho objimes akoze nadoraz tak ucitis urcite a preco ta to tak vlastne zaujima