Jedine vo veku tak do 20 rokov.. v dospelosti uz nie. Nepoznam ani jedneho cloveka vo veku 25 alebo dajme tomu 30+ co by mal najlepsieho kamarata opacneho pohlavia.. vzdy su muzi s muzni a zeny so zenami.. je to prirodzene..
@riddler skus citat s porozumenim je rozdiel kamarat.. a najlepsi kamarat, ktory vie o tebe uplne vsetko, casto sa stretavate, utesujete ked sa nieco stane a podobne. Aj ja mam kopec kamaratov, ale ked sa mi nieco stane prvy kto o tom vie je ten najlepsi kamarat (v mojom pripade kamaratka)
ne ,lebo ked spolu trávite vela času tak preto ,že vám je spolu dobre,druhý vam je oporou atd. ,tým pádom je to dobrý základ na spoločnú budúcnost....a vyspelí ludia si to uvedomuju
Určite sa to dá..ale to musí mať nato chalan povahu a nie že myslieť stále tým čo má dole čiže tak 90% chlapov,mužov,chlapcov nedokáže mať kamarátsky vzťah po určitom čase..
@sheily najlepšieho kamaráta,ktorému by som sa so všetkým zdôveroval,nemám vôbec,bez ohľadu na pohlavie...no viem si predstaviť,že by som sa takto dôverne priatelil s dievčaťom a nechcel by som od nej niečo viac
nech už ich vzťahu predchádzalo, alebo bude nasledovať čokolvek, stav ktorý sa dá popísať ako najlepšie kamarátstvo, medzi nimi samozrejme existuje ... kludne spolu môžu aj spávať a stále byť najlepší kamaráti, alebo aj chodiť a byť najlepší kamaráti...otázka to bližšie nešpecifikuje ale viem ako je to myslené a viem že aj taký stav sa dá vytvoriť a udržiavať, to záleží len na ľuďoch
kamarátstvo je určitá forma vzťahu a samozrejme existuje a to sa vyvrátiť nedá, nech už ide aj o opačné pohlavie
@girl19955 hej? tak potom prečo mnohi ludia vratane mna maju kamaratky - aj najlepsie a nic s nimi nemaju a je to tak roky????? asi keby to nefungovalo tak by to tak nebolo ale asi zalezi od cloveka..niektori to mozno nedokazu niektori hej
Podľa mňa v tom nie je žiaden problém,avšak každý to vidí alebo začne brať po istom čase inak, a v tom je problém.Najlepšieho kamaráta nemám,ale dobrých kamarátov mám a neviem si predstaviť,že by medzi nami bolo niekedy niečo viac ako len kamarátstvo takisto,ako aj oni.Kamarátov proste v tejto spojitosti ani neriešim. :ehm:
vy ste poniektorí strašne sebeckí - máte pocit, že keď sa niečo stane vám alebo vašim známym, musí to a priori platiť pre každý podobný jav. to je ako keby ste povedali, že vy keď ste sa bicyklovali po rovnej ceste tak ste spadli z bicykla a na tom založili tvrdenie, že na rovnej ceste sa proste na bicykli bez pádu prejsť nedá.
pokiaľ tu jediný človek bude tvrdiť, že zažil alebo zažíva úprimné priateľstvo s človekom opačného pohlavia, tak je to dostatočný dôkaz toho, že niečo takéto existuje.
@nahodnyokoloiduci tak toto video neskutocne pobavilo... akurat jeho zavery nie su dokazmi.. ba nevidim ani ziadnu relevanciu...
a mozne to je uplne v pohode... samozrejme ze velmi zalezi na cloveku.. ci si vie a chce vytvarat silnejsie puta s inymi.. alebo mu ide len o seba..
to ze moja kamaratka je pekna a rozumieme si neznaci ze s nou nutne chcem nieco mat.. a otazkou "co keby" odpovedat nie nebude nikdy... to vsak neznaci ze na to myslim, ze o tom snivam resp ze to chcem...
ps.. ak je to dobra kamaratka tak uz proste len preto nepoviem nie!! lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A čo sa pred tým stalo.
2. Ak je jeden z dvojice homosexual
Isto by sa naslo kopec AK...
kamarátstvo je určitá forma vzťahu a samozrejme existuje a to sa vyvrátiť nedá, nech už ide aj o opačné pohlavie
možno len lebo som nemala najlepšieho kamaráta nikdy
a vlastne je jeden chlapec ktorého občas označujem ako najlepšieho kamaráta a aj bozkáva sa s ním fajne. hm.
ja sama mám kamarátov, ktorí sú proste kamaráti, úžasní ľudia, ale proste iba kamaráti a neviem si predstaviť nikdy nič viac, a oni to vidia rovnako.
-.-'
pokiaľ tu jediný človek bude tvrdiť, že zažil alebo zažíva úprimné priateľstvo s človekom opačného pohlavia, tak je to dostatočný dôkaz toho, že niečo takéto existuje.
a mozne to je uplne v pohode... samozrejme ze velmi zalezi na cloveku.. ci si vie a chce vytvarat silnejsie puta s inymi.. alebo mu ide len o seba..
to ze moja kamaratka je pekna a rozumieme si neznaci ze s nou nutne chcem nieco mat.. a otazkou "co keby" odpovedat nie nebude nikdy... to vsak neznaci ze na to myslim, ze o tom snivam resp ze to chcem...
ps.. ak je to dobra kamaratka tak uz proste len preto nepoviem nie!! lol