No takže budem mať birmovku a chcem si dať meno daniela
ALE!! svätá daniela nieje ale svätý daniel áno..a počula som že sa možu dávať aj poženštené mená (alebo ako to nazvať) tak sa chcem spýtať či niekto má za birmovné meno DANIELU ? Budem m
ale hej, moze sa.. ja som andrea apolonia a ziadna andrea nebola (to som si davala kvoli birmovnej mame, lebo chcela, aby som bola aj po nej), ale boli myslim ze traja andrejovia. tak som si vybrala toho, ktoreho zivotopis sa mi najviac pacil
hlavne si precitaj zivotopisy svatych, to je podstatne, lebo sa stanu tvojimi birmovnymi patronmi
@berre poradim ti jedno, zober nohy na plecia a utekaj tak daleko ako sa len da alebo aspon spal kostol a budes mat pokoj krestanstvo je pekne nabozenstvo(aj ked velmi vela krvi je v nom viac ako v horore ale nezda sa mi ze to bude take skvele ked ta vysvetie tyto skorumpovany knazi cest vynimkam.
ja sice v cirkevne maskarady neverim, tudiz sa v tom nevyznam..ale pokial viem, tak birmovne meno sa vybera podla nejakeho svateho, ktory ti je inspiraciou, vzorom a pod...nie podla toho co sa ti paci
@walrus nevybrala som si ho podla toho či sa mi páči vyberala som ho podla toho čo v preklade znamená a clekom sa to hodilo preto som ho chcela .. @mefistofel ja nejako na tú cirkev ako ani neverím ale nechcem robiť rozruch v rodine a zas tak veľa som mňa neubudne ked si spravímm birmovku inak som veľmi pasívny človek v ohlade kresťanstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale hej, moze sa.. ja som andrea apolonia a ziadna andrea nebola (to som si davala kvoli birmovnej mame, lebo chcela, aby som bola aj po nej), ale boli myslim ze traja andrejovia. tak som si vybrala toho, ktoreho zivotopis sa mi najviac pacil
hlavne si precitaj zivotopisy svatych, to je podstatne, lebo sa stanu tvojimi birmovnymi patronmi
.