podľa mňa niežeby nemohol...u nás sa psy chovajú namiesto prasaťa - na dojedanie zvyškov z domácnosti, takže sú zvyknuté na všetko - ale nič z neho nebude mať, on chce mäso! a majonéza...veď to je vajíčko a olej, to by mu nemalo nejako uškodiť, či?
@burble tiež som to takto vnímal...navyše pes je všežravec...ale tak funguje to zdá sa kus inak podľa nejakých článkov na nete...ako isto ho to nezabije keď mu to dám, ale môže mu to spôsobiť niečo ako bolenie brucha...a dlhodobo zrejme niečo vážnejšie
pokial mu nenaordinujes pol kila denne tak sa mu nic nestane..
vsetci ti co maju freak out z toho ze pes nemoze zvysky z kuchyne.. pes nemoze LEN zvysky z kuchyne.. pokial mu das kusok salatu ktory je cerstvy (aspon relativne) k normalnemu krmivu tak bude ok..
prebohaziveho ved psy si zakopavaju kosti a potom ich zelene zhnite smrdute obzuvaju.. iste im uskodi kysla uhorka..
@burble ale toto nemalo byť za tanierik...švagriná doniesla toho dosť veľa a keďže my také nejeme, tak to chcel dať otec psovi v práci...že si aj zadok oblíže Rozhodol som, že mu to nedáme...má normálne jedlo
@mrjimmy co ja viem tak jedina vazne nebezpecna vec pre psa je cokolada.. aj ked moj zozral pol balika cokoladovych keksov v nestrazenej chvili a vobec nic sa mu nestalo.
u psikov treba davat pozor na to kolko im das lebo maju tendenciu sa prezrat do nemoty. pokial nie je miska prazdna tak jedia..
Nemal by si mu dávať šalát vo veľkej miere. Žiadna zo surovín mu ale neuškodí, niektoré mu naopak prospejú, a keď dostane po troške šalátu k bežnému krmivu, určite sa len poteší.
(prehovoril človek, ktorému po celý život behá po dome 4-5 psov a viac)
My sme nášmu dávali aj šalát,ale zas nie na kilá max ho preženie,alebo to vyvracia (ak teda nie je navyknutý na laktózu čo v obchodnej majoneze je určite)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale imho moc dobre to prenho nebude skrz tu majonezu
vsetci ti co maju freak out z toho ze pes nemoze zvysky z kuchyne.. pes nemoze LEN zvysky z kuchyne.. pokial mu das kusok salatu ktory je cerstvy (aspon relativne) k normalnemu krmivu tak bude ok..
prebohaziveho ved psy si zakopavaju kosti a potom ich zelene zhnite smrdute obzuvaju.. iste im uskodi kysla uhorka..
@idiotproof tak tak!
u psikov treba davat pozor na to kolko im das lebo maju tendenciu sa prezrat do nemoty. pokial nie je miska prazdna tak jedia..
Nemal by si mu dávať šalát vo veľkej miere. Žiadna zo surovín mu ale neuškodí, niektoré mu naopak prospejú, a keď dostane po troške šalátu k bežnému krmivu, určite sa len poteší.
(prehovoril človek, ktorému po celý život behá po dome 4-5 psov a viac)
len papaj
a, nuž, to ti verím, a vlastne možno keď sa pred pitím človek nenaje slaniny, tak menej vypije a dosiahne rovnaký stav
ale však preboha, ,je to pes, čo obžúva všetko čo po zemi nájde... trocha šalátu mu neuškodí .....
kedysi ked sme chodili ku pribuznym co mali psa, aj oni aj my sme ho stale krmili kuskami s cokoladovych kesov,a bol v pohode
preboha!!!