Najlepsie sa zbavit takeho toho bremena na branici, najlepsie rozdychat a povedat si ze proste sa vyjebat na taky ten strach ze co bude, a mysliet iba co ja viem na najblizsi den, co najviac vytazit z momentu, a nezatazovat sa az tak do buducnosti.. najlepsie pokial si najdes nejaku cinnost, mne to aspon pomohlo
ale teraz vazne. Moze samozrejme aj ja nemam chut sa smiat. Ale snazim sa sam seba rozveselit. Dat si do zivota aspon trosku usmevu. Mnohy ludia to nedavaju dako pocitovat. I ked pri pisomnom styku to je ine ako pri verejnom vsakze.
ked sa clovek prestane umievat neznamena to, ze stratil chut zit. ....
Clovek sa nemusi usmievat koli niecomu, tragedia alebo daka situacia ktora mu nerobi dobre.
takze samozrejme, ze sa snazit prezit, co ine. A mat nadej,.ze sa to snad zlepsi. A to moze nemusi prist. Nadej zomiera posledna. (i ked sa to dakedy zda, ze uz davno zomrela ...|
hej,treba sa vykricat,dostat bordel z hlavy,ozrat sa, kazdy ma svoj metody ako zahana depresie... treba sa prestat utapat v srackach, prespat a usmiat,smiat sa na sebe samom.
6, ako kedy a ktori..teda sice ak aspon jeden z nich je skutocnym priatelom, no ako to ide dalej , zacinam pochybovat aj o tych ktorych som kedysi radila medzi skutocnych..
taká, podotázka... ako riešite depky? čo vám vždy vráti chuť do života ? (pod depkou si predstavujem dlhotrvajúci "smútok" a nie keď je niekto náladový a zle sa vyspí)
@13 vies prave tieto vety co tu pisete som dakedy pisala aj ja... tes sa z malickosti atd... dakedy som si myslela, ze davam nimi nadej inym ludom... dnes viem, ze aj ked su dobre myslene, su na nic... pretoze su to len vety... ak ich chces zit aj cez ten vsetok smutok ktory citis, musis byt velmi silna... a to som ja z casu na cas neni... z casu na cas ked sa to vo mne nahromadi sa uz nedokazem smiat, nechce sa mi zit a verit, ze vsetko bude fajn... ale ono to pominie... a potom budem zasa schopna hrat tu hlupu hru... ked sa tvarim, ze som stastna... ale kde je to skutocne stastie... to neviem
nenut sa...su chvile kedy ti je naic niekedy je to den niekedy mesiac....zi skratka chod von s kamosmi pri kazdej prilezitosti aj ked sa ti nechce a ak nie tak ja chod previest na biku alebo na korculiach porozmyslaj ako to ze niekedy ti bolo lepsie...najdi nejake pozitivum na tomto hnusnom svete a skus spoznat novych ludi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
moze nemusi
potom za plotom
mozes aj to skusit prezit ale len za plotom
ale teraz vazne. Moze samozrejme aj ja nemam chut sa smiat. Ale snazim sa sam seba rozveselit. Dat si do zivota aspon trosku usmevu. Mnohy ludia to nedavaju dako pocitovat. I ked pri pisomnom styku to je ine ako pri verejnom vsakze.
ked sa clovek prestane umievat neznamena to, ze stratil chut zit. ....
Clovek sa nemusi usmievat koli niecomu, tragedia alebo daka situacia ktora mu nerobi dobre.
takze samozrejme, ze sa snazit prezit, co ine. A mat nadej,.ze sa to snad zlepsi. A to moze nemusi prist. Nadej zomiera posledna. (i ked sa to dakedy zda, ze uz davno zomrela ...|