Od vcera mame psa doma, je to este stena Problem je v tom, ako sa bude volat...je to sestrin pes, takze meno by mu mala vymysliet ona, ale ja ho volam aj napriek nesuhlasu celej rodiny Amsterdam Myslite, ze sa moze pes od malicka naucit aj na dve me
No najskor je dobre pouzivat iba jedno meno, najlepsie dvojslabicne, psika nim neustale oslovovat a aj pred povelom vyslovit najskor meno, pri chvaleni atd...aby si psik svoje meno spojil s niecim pozitivnym. Velka chyba je karhat psika jeho menom, kedze meno musi byt pre neho uz samo o sebe nieco ako pochvala Neskor ked uz bude starsi, vycviceny, tak uz len podla tonu hlasu rozozna rozne oslovenia, ta moja presnu vie ze ju volam, nech uz pouzijem akekolvek slovo, dolezity je najma ton hlasu
Náš pes počúva na všetko. Ale podľa mňa nereaguje ani na meno,ale na náš hlas a na tóninu v akej hovorím. Ak na neho kričím, môžem vrieskať nadávky, alebo aj debiliny a rovnako chápe, že robí zle a zakaždým ho nejak inak oslovím
Zvieratá hlavne počúvajú na tón, akým na nich voláš. Takže oni nerozlišujú moc písmená. Nedávaj mu hlavne meno končiace na "i" aby na miesto začutia Dzesi si náhodou nesadol. A podobné.
Áno môže a máme to odskúšané bola som vonku s dvoma a kamoškami a jedna z nich mala psíka, tak sme ho venčili a ten psík sa volá Lila a my sme na ňu kričali: Lila, Lila! Poď sem! Bo štekala na cigánov a teraz tí cigáni začali že: Bila! Bila! asi zle počuli no a my potom, žeby cigáni nevedeli, ako sa volá sme začali na Lilinku: Gejza, poď sem! a Lilka normálne ku nám prišla aj na meno Gejza
@16 - nie Amsterdman, ale Amsterdam Je to krizenec bradaca s niecim...ale inac sa asi vola Rafo, ak ho sestra nepremenuje...take meno mu dala ta rodina, co ho nasla...
0. ked ta bude mat radsej ako tvoju sestru tak bude pocuvat teba taze bude naucewni na amstrdam ale mozem byt aj na to druhe meno lenze na ktore bude skor pocuvat nwm
@22 - radsej ma mat nebude...na nu sa psychicky naviazal a aj ked ide napriklad na zachod, tak ide za nou a caka ju pred zachodom Ale sestra ho premenovala na Blacky, vobec sa mi to nepaci...ale tak ja som ho zacal volat Frankie...ak je pravda, ze pes reaguje na samohlasky, tak by to malo byt jedno, ci ho budem volat "bleky" alebo "frenki".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
eddyie
dy
mafuko
fuňo
dumo
helga
dolores
pes
....
a počúva na všetky
Amsterdman je dobréé meno! Akú máte rasu?
Ale niekedy sa urobi hluchá a nepočúva ani na jedno