Kedysi som mala cisto hnedé oči , no teraz , teraz ich mam skoro čisto zelenkavé .. Nechápem to . Pomaly začali naberaž tento odtieň . Prečo to je tak ? Stalo sa vám to ? .. dakujem .. :o
do 6 mesiaca sa deťom ustaľuje farba očí. väčšinou sa rodia s modrými. ale niekedy sa môže farba zmeniť aj počas života. väčšinou vyhráva tmavá farba nad bledšou.
inak, @maneater má najviac pravdu..ak sa necítiš zle a nemáš čudné príznaky na tele, nerieš
volá sa to epigenetika..........to jest, gény sa ti menia počas života........ak zmeníš stravu, presťahuješ sa do tepla/zimy, ochorieš, môže sa to odraziť na farbe očí........ale aj vlasov!
@26 práve si rozdrtila môj tajný predpoklad o tom, že ovládam metamorfózu
tak ja ako prťatá som mala modro-sivé oči, na základke boli čokoládovo hnedé a teraz sú zeleno-hnedé, pričom zelená prevažuje..no a samozrejme sa menia podľa počasia a nálady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
volá sa to epigenetika..........to jest, gény sa ti menia počas života........ak zmeníš stravu, presťahuješ sa do tepla/zimy, ochorieš, môže sa to odraziť na farbe očí........ale aj vlasov!
tak ja ako prťatá som mala modro-sivé oči, na základke boli čokoládovo hnedé a teraz sú zeleno-hnedé, pričom zelená prevažuje..no a samozrejme sa menia podľa počasia a nálady