aký zmysel má tá otázka? aby niečo mohla zmeniť, musí byť pri moci, aby bola pri moci, musí najskôr získať hlasy (a nie málo), kto bude hlasovať za niekoho, koho ani nepozná?
@campino aha, čiže vyhrala preto, že ju nikto nepoznal, a iba tak sa rozhodli, že z tých ľudí čo nepoznajú zaškrtnú ju? ...alebo treba voliť iba niekoho, kto sa roky pretŕča v telke alebo parlamente?
@danieldevil Ľudia ju volili lebo mala obrovskú kampaň a okrem nej kandidovali Šefčovič, Harabin a a Kotleba. Tiež som ju volil, ale nemám z toho radosť.
@sidious bezohladu na to ze ja som s volbou Caputovej spokojny. Ak sa rozhodujes podla kampane a nie podla racionalnych kriterii a svojho najlepsieho vedomia, tak by si mal vratit obciasnky preukaz.
Preco takyto nezodpovedny (je mi trapne ta nazvat clovekom), ktory nevenuje ani 10 minut svojho volneho casu tomu aby si vygooglil nieco o kandidatoch ma rovnake volebne pravo ako my ostatni? Nazory caputovej boli verejne zname uz pol roka dopredu a naozaj ich nemohol poznat iba niekto, kto sa absolutne nezaujima o politiku alebo zije v zharanici. Ak ta politika nezaujima tak prosimta nelez do tej volebnej miestnosti nemas tam co hladat. Tvoje deti ti zato raz podakuju a ja tiez.
@xxar3s Povedal som, že vyhrala voľby vďaka obrovskej kampani, nie že som ju volil kvôli jej kampani. Ja som venoval dosť času zisťovaniu si informácií o volebných kandidátoch. Pôvodne som chcel voliť Mistríka, no keďže on odstúpil a okrem nej tam boli ďalší traja príšerní kandidáti s dosť veľkými preferenciami, tak som dal hlas nej.
Tiež som chcel voliť Mistríka. Úplne jednoznačne. Avšak bolo evidentné, že je to čo hovorili, že je. Vedec. Nie rečník. Človek čo pracuje, nekecá. No a v diskusiach bola lepšia Čaputová, a keďže politika je o rečnení(zakaždým vyhráva ten kto najviac reční, často ten ço najviac klame) tak bolo jasné, že nemá šancu vyhrať.
To, že sa vzdal kandidatúry po takej kampani, bol risk, ale aj najpriechodnejšia možnosť. Pretože takto bolo jasné, že tí čo by volili jeho, dajú určite hlas Čaputovej, a nie Smerákovi, Nacistovi a Mečiarovmu poskokovi. Takže bola to najväčšia šanca ako mať, resp. Nemať prezidenta slepého, hluchého a pritakávajúceho Don Ficovi a Don Kočnerovi.
Druhá možnosť bola, ale blížiacimi sa voļbami a novšími a novšími prieskumami sa znižovala... bolo, že sa dostanú obaja do druhého kola. Čiže Čaputová a Mistrík. Ale preferencie sa mu znižovali a tak to bolo riziko. Takto to ale aj tak pomerne tesne vyhrala. Koľko to bolo ? 56 na 44 ? ... ci 60 na 40? ... strasne vediet ze cca z 2,5 milióna voličov ktorí prišli voliť, volilo 1,2 cca posluhovača tejto MAFIE !!!
@campino však... ja nechápem tých ľudí... väčšina čo poznám ju volilo bez toho aby sa vôbec nejak zaujímali o politiku alebo vôbec o ňu.. len ju volili lebo je žena. Som zvedavý ako dopadne progresívne Slovensko vo voľbách... potom Jebem na výšku aj firmu a sťahujem sa do dánska..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Preco takyto nezodpovedny (je mi trapne ta nazvat clovekom), ktory nevenuje ani 10 minut svojho volneho casu tomu aby si vygooglil nieco o kandidatoch ma rovnake volebne pravo ako my ostatni? Nazory caputovej boli verejne zname uz pol roka dopredu a naozaj ich nemohol poznat iba niekto, kto sa absolutne nezaujima o politiku alebo zije v zharanici. Ak ta politika nezaujima tak prosimta nelez do tej volebnej miestnosti nemas tam co hladat. Tvoje deti ti zato raz podakuju a ja tiez.
To, že sa vzdal kandidatúry po takej kampani, bol risk, ale aj najpriechodnejšia možnosť. Pretože takto bolo jasné, že tí čo by volili jeho, dajú určite hlas Čaputovej, a nie Smerákovi, Nacistovi a Mečiarovmu poskokovi. Takže bola to najväčšia šanca ako mať, resp. Nemať prezidenta slepého, hluchého a pritakávajúceho Don Ficovi a Don Kočnerovi.
Druhá možnosť bola, ale blížiacimi sa voļbami a novšími a novšími prieskumami sa znižovala... bolo, že sa dostanú obaja do druhého kola. Čiže Čaputová a Mistrík. Ale preferencie sa mu znižovali a tak to bolo riziko. Takto to ale aj tak pomerne tesne vyhrala. Koľko to bolo ? 56 na 44 ? ... ci 60 na 40? ... strasne vediet ze cca z 2,5 milióna voličov ktorí prišli voliť, volilo 1,2 cca posluhovača tejto MAFIE !!!