Ahojte. Dlhšiu dobu stresujem nad tým že či by som mohla byť tehotná.Stalo sa to pred mesiacom. Priateľ ma robil rukou no chceli sme prejsť na sex .. vnikol do mňa 3 krát ale prestali sme lebo sme nemali pri sebe kondom. Určite sa do mňa neurobil urobil s
bodaj by si bola..... a každy kto takuto blbosť sa opyta.... jasne ženy všetky možete byť tehotne ked sa do vas nikto nespravi...otehotniete už len z tých hriešnych myšlienok.... (to plati len pre tie čo su ako táto zakladatelka fora)
obsahujú, aj keď omnoho menej, čiže pravdepodobnosť je nižšia.
ale áno, môžeš byť, a mala (by) si to brať ako automatický fakt že budeš, ešte PRED tým ako niečo také spravíš. a malo by ti byť divné že ti toto musí vysvetľovať chalan
v dnesnej dobe je že, dievča si myslí že je tehotná a je to pravda,a stale mysli na to aby tomu uverila ,podla mna su dnešne dievčata naivne, strašne ani si to neuvedomuju,radsej veria klamstvu a na ukor druhych,okrem tych nedostupnych blondýnik a pod
@miaja su také,som čítal že ani nemala sex a otehotnela otehotnela lebo si stále myslela že je tehotná a nakoniec aj bola,
kriste pane cely zivot sexujem bez kondomu a este som neotehotnela ... tak ked do teba vnikne 3x tak urcite hned otehotnies ked sa do teba ani nespravil dokonca
nie nemozes byt tehotna, to je moznost 1 ku 1000000 zeby si bola.. stresmi si len budes oddialovat kramy, tak bud v pohode.. ked to do teba nenaprasil, tak ta sanca je az zazracna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
kúpuj modré veci, alebo radšej biele aby si mala istotu
The Secret!
a áno, stres je sviňa.
Nie si v tom.
a na záver len toto: @5
keď si sa nehanbila riešiť, tak sa nehanbi ani riešiť prípadné následky.
a keby dačo dieťa pomenuj David Coperfield.
Keď mali spolužiačky prvý sex tiež sa báli a nakoniec im menštruácia prišla.. meškanie je normálne aj u dievčat, ktoré ešte nie su sexuálne aktívne.
Ale kto vie, možno aj ja budem po prvom takto iracionálne zmätkovať
obsahujú, aj keď omnoho menej, čiže pravdepodobnosť je nižšia.
ale áno, môžeš byť, a mala (by) si to brať ako automatický fakt že budeš, ešte PRED tým ako niečo také spravíš. a malo by ti byť divné že ti toto musí vysvetľovať chalan
@miaja su také,som čítal že ani nemala sex a otehotnela otehotnela lebo si stále myslela že je tehotná a nakoniec aj bola,
@h8u vela ludi ma aj kratsi 1. sex