caute som prvacka a vybrala som si odbor geografia a historia geo je na pedagogickej fakulte a historia je na filozofickej fakulte zatial som vsetko v pohode zvladala az do teraz ked sme pisali test z geo a nedal nam body a vyhodil nas z geografie a tera
moja spoluziacka studuje neminu a geografiu-obidva predmety su sucastou len filozf. fakulty, no a chce to urobit tak,ze tento rok dokonci obidva predmety,ale buduci rok si chce vyhodit neminu a studovat geografiu cisto ako vedecky smer.... takze ale neviem ti povedat,ze ci pojde do druheho rocnika,alebo zacne od zaciatku....
ja som tak dúfala, že tam bude ...aj keď som tehotná =/
k problému, odkedy sa vyhadzuje v polke semestra? ale myslím (aspoň logika a znalosti z mojej českej školy mi hovoria), že v dejepise môžeš pokračovať ďalej, a keď tak si k nemu niečo pribrať druhý rok.
ja ho sama nechapem hovoril nam to uz dost davno ze ak to nenapiseme ze letime ale celkovo je to dobry dement povedal ze nas nebude evidovat v databaze a neda nam kredity takze mi je jedno ci tam budem chodiut cinie ked aj tak mi to neda to je uplne zbytocne takze ja sa budem spoliehat len na to ze mozem pokracovat v tom dejepise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
k problému, odkedy sa vyhadzuje v polke semestra? ale myslím (aspoň logika a znalosti z mojej českej školy mi hovoria), že v dejepise môžeš pokračovať ďalej, a keď tak si k nemu niečo pribrať druhý rok.