Ahojte, mám doma takého normálneho 6 mesačného králika domáceho od dedka. Ráno, keď som ho išla nakŕmiť ležal v kúte a jedla ani vody sa ani nedotkol. Skúšala som mu dať misku úplne k ústam, ale nič nechce piť ani jesť. Má zápchu.Veterinár neordinuje a ne
nášmu zajacovi sa občas tak nafúkne brucho, keď sa prežere alebo čo, tak mu ho vždy masírujeme a on spľasne... ale dal nám raz na to veterinár aj niečo v striekačke, že ak bude zle máme mu streknúť ale nikdy sme to nepoužili...
a inak, @5 náš zajac bežne tri hodiny neje a nemyslím, že by umieral na to.... akože môže to byť niečo vážne ale veď ani ja niekedy nejem 3 hodiny, ani zajac nežere celé dni vkuse...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
šak zájdi s ním k veterinárovi...tu ti asi málokto poradí...nie sme predsa odborníci na veterinu...
a inak, @5 náš zajac bežne tri hodiny neje a nemyslím, že by umieral na to.... akože môže to byť niečo vážne ale veď ani ja niekedy nejem 3 hodiny, ani zajac nežere celé dni vkuse...