Môžem ísť von do krčmy od 19:00 do 22:00 aj keď nemám 15r. ???
Je tam totiž koncert kapiel ( metal koho by to zaujimalo) no rodičia ma nechcu pustiť pretože ešte nemám 15 a aj napriek tomu že milujem vŕtanie sa v zbierkach zákonnov nikde som to nenašiel prosím pomoc
@starchild práve že nie je to v pohode názov v češtine fakt ..nebola zbytočná, keby si to po anglicky nedala nebolo by toľko o tom kecania ...budú dávať !
Choď s niekym starším mňa tak pustia a ak nie tak poviem že idem spať ku kamoške Alebo sa na to vykašli za tie problémy to nestojí.... ja keď metal je metal že xD
kludne chod ja mám 15 a na takéto koncerty chodievam dost často... a často bývaju v krčmách..vo vedľajšej miestnosti..ale po koncerte sa aj tak všetci stretneme tam ... nič sa nekontroluje zaplat vstupne a v pohode ... rodičom to dáko vysvetli..ja mam asi najhorších rodičov čo ma nechcu puštat ani vonku..ale na koncerty ma pustia vždy pretože chápu že to je moj život..hudba a metal chlapče..si moj človek držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@7 tak mne by sa to asi nepodarilo, ale skúsiť môžeš