Mozem mat len 14 karatove zlato v uchu, lebo inak mi stmavnu.. Ziadnu ocelovu alebo obycajnu nausnicu. Chcem si ale dat piercing do pery a zaujima ma ci si mozem dat piercing z chirurgickej ocele ked mam tento problem. A este, kolko stoji prepichutie pery
@shiki ja mám tiež veľký problém s kovmi, môžem mať len chirurgickú oceľ alebo titán a aj tam mám uši poprepichované a rozmýšľam nad piercom jazyka neviem prečo by si nemohol mať, daj si titán alebo chirurgiku a problém vyriešený
@helloxd na chirurgicku ocel byvaju este zle reakcie, podla mojich informacii je titan najlepsi.
+ tiez som mala taketo telo, co chcelo akceptovat len zlate sperky - jednoducho som si ho vychovala. ked mu nechas chirurgicku ocel, tak si zvykne, ale.. nerob to. kup si titanove.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
prepich aj s nausnicou rataj okolo 20-30e zalezi ze kde
Potom by to malo byť ok.
+ tiez som mala taketo telo, co chcelo akceptovat len zlate sperky - jednoducho som si ho vychovala. ked mu nechas chirurgicku ocel, tak si zvykne, ale.. nerob to. kup si titanove.