noo... ja som toho názoru, že sa to dá a ak ma pamäť neklame tak ma s takýmto niečím raz oboznámila aj moja bývalá kamoška, resp. povedala mi niečo v tom zmysle
len skrátka netreba od toho nikdy nič viac očakávať... iba v tom prípade ak na tom bude rovnako aj tá druhá strana
Tiež si mysím , že sa to dá a zároveň môžem povedať, že niečo také aj prežívam...a je to naozaj také že ho mám len ako kamráta a nič sním viac nechcem...ale mám ho veľmi rada a môžem povedať , že ho milujem ako kamrata...síce som sa teraz vyjadrovala len v mužskej osobe mám podobný pocit aj pri kamrátkach takže myslím že sa to vpohode dá
hej ja milujem svoje kamosky (teda resp. priatelky ale nie priatelky) no proste ja neratam medzi kamaratov ludi ktorych nemilujem a tych je asi.. 7 ostatnych len poznam a zvysnych ktorych nepoznam proste nepoznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
milovat je silne slovo, nepouziva sa v takom vztahu,
kamaratov mas iste viac, vsetkych ich milujes?
priatelska laska moze existovat, ale milovat ? trosku silne ..
ja som si s mojim terajsim s ktorym som uz zachvilu 5 rokov pisala asi mesiac SMS-ky, vtedy este bola doba SMS ...
a ked som ho viac spoznala dali sme sa uz nejak dokopy a sme spolu doteraz
a potom este POZOR!!! ked sa ti paci, pritahuje ta, je to skor vasen ako laska, laska je nieco uplne ine...
len skrátka netreba od toho nikdy nič viac očakávať... iba v tom prípade ak na tom bude rovnako aj tá druhá strana
@5 k sebe si pustas len naj kamosa? tak len kamos to asi nebude
@9 dobrý postreh