Myslíte si že môžem otehotnieť ak do mŇa partner dvakrát vnikol a až potom si nasadil kondó ? je Veľká pravdepodobnosť ak to bolo ešte aj cez moje neplodné dni ? prosím vyhnite sa blbým odpovediam.. lebo aj doktori vedú spory o tom či tzv. kvapôčky lásky
doktori vedú spory o tom či tzv. kvapôčky lásky obsahujú alebo neobsahujú spermie, ale my to máme vedieť... vyhni sa, prosím ťa, zakladaniu blbých diskusíí
Priala by som ti, aby si bola už len z dôvodu, že ak niečo neviete robiť, tak to nerobte ale ľutovala by som vášho potomka. Asi by bol rovnako zaostalý ako vy dvaja. Logicky si vyvoď dôsledky, nepýtaj sa ľudí z internetu, či sa to môže stať. Snáď vidíme do tvojej maternice?! Kúp si test, prečítaj postup a máš to. Prípadne choď ku gynekológovi.
Ale podľa mňa, ak si ho orálne uspokojovala je tam väčšia pravdepodobnosť, že otehotnieš!
takže za 1. odkiaľ vieš, že si mala neplodné dni?? lebo ti to vyšlo tabuľkovo? (xtý deň od menštr. sú plodné a ostatné neplodné) blbosť! podľa toho sa neriaď. nikdy nemôžeš vedieť či dni sú plodné alebo neplodné - za predpokladu, že si nemeriaš bazálnu teplotu... (niektoré ženy majú plodné napr. aj 2 dni po menštr.)...
za 2. tzv. kvapôčky lásky obsahujú spermie a vždy aj obsahovali.. by si neverila koľko takýchto "kvapôčok lásky" behá po svete...
za 3. na oplodnenie stačí aj jedno zasunutie.. takže sa nespoliehaj na to, že málo zasunutí = malá pravdepodobnosť otehotnenia
za 4. najskôr si niečo naštuduj až potom sa vrhaj do sexu
a za 5. predpokladám, že aj tak nie si (bola by to dosť náhoda), ale tehotenský test to istí... a nabudúce si dávajte pozor - používajte ochranu od prvého momentu...
mysli pozitívne, niektoré veci sú aj o psychike! držím palec. na 100% ti nikto nič nezaručí, maličká šanca by tam bola, ale ... to je fakt náhoda. a náhoda je blbec.
tu sa človek rychlo zamiluje do tých moralizovaní a rýchlokvasených "rád" ááách... Kedysi by ma to asi až štvalo, táto stránka zo mňa spraví flegmu... ... a je tento koment odveci... no a čo
no a inak ak máš pravidelný cyklus, a veríš svojmu telu natoľko, že si vieš presne určiť plodné dni, ktorých je skutočne málo, tak sa nestresuj zbytočne. pravdepodobnosť, že by si otehotnela je veľmi blízka nule.
ale tak vieš ako... niektorým osobám stačí aj nepatrný podnet, aby im to ovplyvnilo cyklus, tým pádom sú všetky kalkulácie s ne/plodnými dňami zbytočné...
sleduj zmeny, kúp si ten zasraný test za 3€čka alebo za koľko, a hlavne nebuď paranoidná.
vsetkym tym uprimne moralizujucim aka je slecna sprosta uprine prajem aby aspon raz zazili taky sex kde nevies rozmyslat a holt, aj viac nez dva krat zasunies kym si spomenies na to ze ozaj treba pouzivat aj hlavu a ochranu.
@35nike Kvapôčky lásky ami o sebe NEOBSAHUJÚ spermie. Cowperova žľaza ústi do močovodu priamo, nemá nič so semeníkmi. ALE ak ste mali sex, teda ak mal orgazmus - ejakuláciu pred tým, tak mohli zostať v močovej trubici spermie, ktoré by mohli spôsobiť tehotenstvo. (Výlučok Cowpervoj žľazy vytvára priaznivé prostredie pre spermie, takže by tam teoreticky mohli nejaký čas vydržať, ale nie dlho, neboj) Počul som, že vraj stačí sa ísť vymočiť a nemali by tam spermie zostať..
Myslím že sa nemáš čoho báť. Veľa párov sexuje bez kondómu alebo antikoncepcie - prerušovaný styk - a nič..
Hlavne sa nestresuj zbytočne, oddiališ si menštruáciu a začneš myslieť na blbosti ohladom potencialneho tehotenstva, teda ďalší stres atď..
co si vlastne chcela pocut??ak chces od niekoho aby ti povedal "neboooj niesi tehotnaaa,mne sa to uz stalo velakrat a niiiic a este aj neplodne dni si malaaa..." tak preco to pises sem?je jasne ze tu si z teba budu robit srandu a 90% komentarov bude negativnych (ako pre koho) cize ze si...takze ja byt tebou ak potrebujes podporu a uistit sa tak preco nenapises nejakej svojej blizsej kamaratke...?ale nie podla mna je mala sanca
Zdravim ...je možne otehotnieť pri odblaneni bez kondomu ? samozrejme pokračovanie sexu by bolo s kondomou ale čisto len odblanenie bez kondomu ..viem blba otazka mne je jasne že je to blbosť lebo by som sa do nej neurobil ale priatelka je velmi pedantna čo sa týka tohto ...a ja zase najračej by som bez kondomu lebo poprve je to pohodlnejšie a po druhe je to intimnejšie ako s kondomom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
podla mňa nebudeš tehotná.
@2
povedz potom svojmu dietatu, ked uz to bude chapat, ze si strasne sprosta....
môžeš rovno začať vyberať mená » www.birdz.sk/webka/mielikki/...
Ale podľa mňa, ak si ho orálne uspokojovala je tam väčšia pravdepodobnosť, že otehotnieš!
za 2. tzv. kvapôčky lásky obsahujú spermie a vždy aj obsahovali.. by si neverila koľko takýchto "kvapôčok lásky" behá po svete...
za 3. na oplodnenie stačí aj jedno zasunutie.. takže sa nespoliehaj na to, že málo zasunutí = malá pravdepodobnosť otehotnenia
za 4. najskôr si niečo naštuduj až potom sa vrhaj do sexu
a za 5. predpokladám, že aj tak nie si (bola by to dosť náhoda), ale tehotenský test to istí... a nabudúce si dávajte pozor - používajte ochranu od prvého momentu...
kondó farby bordó a isto predtým pili šodó
@chevro šapitó ale tiež treba pri tom spomenut, len to zase nenapadlo mne
ale tak vieš ako... niektorým osobám stačí aj nepatrný podnet, aby im to ovplyvnilo cyklus, tým pádom sú všetky kalkulácie s ne/plodnými dňami zbytočné...
sleduj zmeny, kúp si ten zasraný test za 3€čka alebo za koľko, a hlavne nebuď paranoidná.
velmi mala pravdepodobnost ze si tehotna.
Má rozlohu 1963 ha a žije tu 649 obyvateľov (2007).
ani kondó nie je spolahlivy 100% tak naco sa pytas..
Myslím že sa nemáš čoho báť. Veľa párov sexuje bez kondómu alebo antikoncepcie - prerušovaný styk - a nič..
Hlavne sa nestresuj zbytočne, oddiališ si menštruáciu a začneš myslieť na blbosti ohladom potencialneho tehotenstva, teda ďalší stres atď..
Myslím že sa nemáš čoho báť
» www.strejda-google.cz/?q=kapky+touhy...