Konečne normálna téma a ľudia sa tu idú zasa pretrhnúť o to, kto sem trepne väčšiu kravinu. Toto je fakt mozgová impotencia...
Odmietnuť môžeš, ale tak ako povedal @interrupcio , policajt ti to má ešte pred fúkaním oznámiť- že máš aj túto možnosť. Potom však väčšinou aj tak robia krvné testy, takže na to či si pila/nepila najskôr aj tak prídu.
@tinka23 kým máš alkohol v krvi, nemáš čo sadať za volant. A je jedno, či si pila dnes, alebo pred týždňom, vypočítať si aspoň približne či ešte máš, alebo nemáš alkohol v krvi sa dá jednoducho....
a k veci, ak odmietneš fúkať, je jasné, že máš na to dôvod a zvyčajne berú na testy. Ak nemáš alkohol v krvi, tak nechápem aký je problém s fúkaním?
@soraya to bola lenm otázka, nepýtam sa to preto aby som mohla vypiť a potom odmietnuť fukanie ja nepijem
@ygor ďakujem ..hej všimla som si , že všetci si tu myslia, že si chcem večer vypiť a pýtam sa pre istotu...alebo že všetci 15 roční piju a myslia si že môžu všetko preto aj odmietnuť fúkanie..ach jaj
@n0win0u ak si myslíš, že si o sebe myslím, že ak už mám 15 môžem všetko aj porušovať všetky zákony a pravidlá bez následkov mylíš sa ...
@anzu ...to sa ani opýtať nemôžem bez týchto debilín čo tu píšeš a robíš zo mňa absolutneho debila? ... ja len som chcela vedieť či to môžem a potom s akými nasledkami ak to odmietnem..
@moonbeam ehm...neviem prečo by si si mal myslieť, že si myslíme že sme skusené..nie všetci 15 roční su rovnaki...a ja si pýtam lebo chcem vedieť či to môžem alebo ne a ak áno čo bude nasledovať...
@emmka98765 - klasický policajný ojeb: máš právo odmietnuť fúkať, ale oni potom majú právo spraviť ti krvné testy a aj ho využijú, takže ak nebudeš fúkať tak si ťa vezmú na stanicu a spravia ti odber.
No, aj mohla by si odmietnúť nafúkať. Ale potom by ťa mohli zobrať na políciu, poprípade krvné testy a nejaké tie peniažky by si od teba zobrali Nestojí to zato. Radšej nafúkaj, len buď hlavne triezva ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
mas 15tnast nechlastaj....je ti to nanic
Kebyže tam mám číslo 48, povedala by som to isté.
Odmietnuť môžeš, ale tak ako povedal @interrupcio , policajt ti to má ešte pred fúkaním oznámiť- že máš aj túto možnosť. Potom však väčšinou aj tak robia krvné testy, takže na to či si pila/nepila najskôr aj tak prídu.
a k veci, ak odmietneš fúkať, je jasné, že máš na to dôvod a zvyčajne berú na testy. Ak nemáš alkohol v krvi, tak nechápem aký je problém s fúkaním?
@soraya to bola lenm otázka, nepýtam sa to preto aby som mohla vypiť a potom odmietnuť fukanie ja nepijem
@ygor ďakujem ..hej všimla som si , že všetci si tu myslia, že si chcem večer vypiť a pýtam sa pre istotu...alebo že všetci 15 roční piju a myslia si že môžu všetko preto aj odmietnuť fúkanie..ach jaj
@n0win0u ak si myslíš, že si o sebe myslím, že ak už mám 15 môžem všetko aj porušovať všetky zákony a pravidlá bez následkov mylíš sa ...
@anzu ...to sa ani opýtať nemôžem bez týchto debilín čo tu píšeš a robíš zo mňa absolutneho debila? ... ja len som chcela vedieť či to môžem a potom s akými nasledkami ak to odmietnem..
neberte si to osobne len som sa chytil myslienky
tiez mam par vzornych kamaratok
@flagrantine však toto...
btw sudkyna
2./ prejdenie sa po ciare je najcastejsie pouzivany variant (aj u vodicov)
3./ osobu nedrziacu OP mozu zobrat na stanicu, kde bude musiet prist zakonny zastupca
4./ osoba drziaca OP, moze byt riesena aj na mieste pokutou