Mam 15 a chcem si objednat gainer od protein.sk ale problem je ze tam napisali ze mozem prevziat ale je tam aj napisane ze vyzivove doplnky mozu brat osoby starsie jak 18 rokov. Ale ked som sa ich pytal tak napisali ze od 15 sa to moze brat a mozem prevzi
.. jasné, že hej .. ale prečo chalani vždy myslia len na gainer, keď bez bielkovín hmotu nenaberieš .. ja som tiež vždy len gainer gainer a len mi z toho brucho prekýsalo
@reym lebo v tom gainery mas 30% bielkovin a je tam zariadene aby sli do svalov.. vsak gainer je na zvysenie objemu rychlo a komplexne a protein pomaly ale kvalitnejsie. + bielkoviny zo stravy..
@qwedsayxc len tak btw ten gainer ti prd pomoze, uz vidim ked si ani toto nevies zistis , urcite nebudes mat ponatia o tom ako nabrat svaly a prisposobit si jedalnicek, za 15e ti ho urobim a vysvetlim veci, ak chces a hej mozes mu to tam napisat, ak ti to pride kurierom on ti aj tak bude volat a mozes si to s nim dohodnut
@qwedsayxc potrebuješ 1,5 - 2g bielkovín na 1kg váhy denne .. v gaineri je zbytočne veľa jednoduchých cukrov, ktoré by si mohol vykryť s primerane chutnou stravou ale menej kalóriami .. gainer je v prvom rade pičovina a na zvýšenie objemu síce pomáha ale moc hmoty v tom nečakaj .. ako naturálny cvičenec môžeš nabrať tak 5-6kg hmoty ročne.. teda ak začínaš a prirátam dáke noobgainzz tak možno max 10kg ročne to záleží aj od teba.. radšej by som šiel ale komplexné sacharidy .. ak si teda úplny suchár, tak si ten gainer daj, ak máš rýchly metabolizmus .. celkovo je to taká poviedka ktorá je zaužívaná, ako si napísal že ''gainer je na zvysenie objemu rychlo a komplexne a protein pomaly ale kvalitnejsie. + bielkoviny zo stravy'' ale všetko záleží od tvojho týždenného kalorického príjmu .. radšej by som zainvestoval do proteínu, lebo pre študenta sa tie bielkoviny ťažko hľadajú v strave, keď nemá peniaze ani na autobus pomaly .. tým nechcem povedať, že máš zlú stravu .. ale skús sem napísať jedálniček a uvidíme
@method ale ja potrebujem aby mi pred 11:20 nevolal, neprisiel, NIC. To tam mozem jako napisat ze priblizni cas 11:20 a mi bude o 7:00 volat ze ci moze byt o 11:10?
@reym no tak moj jedalnicek vypisovat je uplne zbytocne kedze mam kazdy tyzden iny..... a gainer ma kombinaciu na rychle zvysenie objemu, to je rozdiel medzi proteinom a gainerm, rprotein mas len bielkoviny cize kvalitnejsie svaly ale v gainery mas aj kombinacie nato aby ti tie bielkoviny sli do svalov a co najviac proste nabrat hmotu aj z obycajnej stravy pomaha..
daj si gainer idiot... gainer gainer gainer... ver, že suchý a vyrobený drevorubač by ťa stĺkol ako žito a netreba mu ani gainer, ani posilku, on má slaninu a tvrdú prácu.
Jeb na gaier, pokiaľ chceš cvičiť, tak cvič, pokiaľ chceš dobre vyzerať, skrze gainer si chudák.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo aj dve
.. jasné, že hej .. ale prečo chalani vždy myslia len na gainer, keď bez bielkovín hmotu nenaberieš .. ja som tiež vždy len gainer gainer a len mi z toho brucho prekýsalo
dúfam, že nie si další do klubu chlapcov "kúpil som si proteín, ale nevládzem ho otvoriť" , ktorí cvičia týždeň aj s cestou do fitka
Jeb na gaier, pokiaľ chceš cvičiť, tak cvič, pokiaľ chceš dobre vyzerať, skrze gainer si chudák.