Takže- keďže tu už nefunguje birdz zoznamko, tak som sa len tak pre srandu rozhodla urobiť to tu. Ak chcete spoznať nových ľudí, tak podo mňa napíšete čosi ako inzerát... A potom vám ľudia odpíšu do správy.
hladam slusnu zenu, neskazenu promiskuitou, ktora nepije (vela), nefajci, nenadava a vie viest zmysluplne metafyzicke rozhovory, plus je averzivna k plytkosti a povrchnosti a nachadza sa v prahe
Hladam si spolocnost/aktivitu na dnesny vecer v BA, blizsie info TS. Mozme si spolu zapalit, dat si drink a prediskutovat siroke spektrum tem zacinajucich od problemov teenagerskeho zivota, cez existencnu podstatu bytia az po zodnotenie pripravovanych zmien v zakonniku prace podla strany SMER (iba informujem o moznostiach, na ake temy som schopny konverzovat, tej poslednej teme by som sa rad vyhol, naco tolko nadavat a zbytocne .
Preferujem zeny, lebo s muzom by som sa citil jak homosexual, ale zdoraznujem, len preferujem.
No to som zvedavy na to, ako sa mi dopuka TS schranka z tolkej chute sa zoznamovat
@echoechoecho "hladam slusnu zenu, neskazenu promiskuitou, ktora nepije (vela), nefajci, nenadava a vie viest zmysluplne metafyzicke rozhovory, plus je averzivna k plytkosti a povrchnosti a nachadza sa v prahe"
Ok, inzerát zostáva aj pre mna, akurát ja hladám v Bratislave. Čiže ktorá sa v tom nájde a má bližšie k BA, nech napíše mne, ak má bližšie k Prahe, nech napíše echoechoecho
@acseticjunkie tým "večer unaveným" som mala na mysli, aby si spĺňal poctivo svoje partnerské povinnosti .....................ja ani neviem..ono som s ním nerátala do budúcna pôvodne..potom sa kvôli mne zmenil k lepšiemu..a bol úžasný...a teraz s ním mám diaťa a zisťujem, aký je.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
moje meno je Milan
Preferujem zeny, lebo s muzom by som sa citil jak homosexual, ale zdoraznujem, len preferujem.
No to som zvedavy na to, ako sa mi dopuka TS schranka z tolkej chute sa zoznamovat
(síce takýto je môj vysnívaný nastávajúci..nehľadám ho..no..bo v skutočnosti som zadaná..a s pravým opakom toho, čo som napísala :/ ..bohužiaľ...)
@panpeterpan kolko doslo? D
Ok, inzerát zostáva aj pre mna, akurát ja hladám v Bratislave. Čiže ktorá sa v tom nájde a má bližšie k BA, nech napíše mne, ak má bližšie k Prahe, nech napíše echoechoecho