Snažím sa vychutnávať každý jeden moment a z pádov si fakt nič nerobím... v jednom kuse sa mi niečo na tomto svete jebe, preto si myslím že je treba skúsiť ozaj všetko. Ak sme civilizácia, bez dokázatelného neba (pekla), tak nám ostáva si užívať všetko a dúfať že aj po smrti niečo je...
JA SOM HAPPY CLOVEK len v skole sa niektory ludia spravaju tak ze nevirm co si mam misliet....mam jedneho "kamosa" ktory tvrdi ze moj naj kamos ale len ked ho potesim takov vecov napr ze mu z ameriki donesem dolar alebo tatino ma disco klub a ked mu poviem ze bude mat V.I.P vstup tak zase ze som eho naj kamos ale ked nerobim nic iba sa chcem s nim rozpravat tak sa na mna vysere ..... neviem co si mam otom misliet ... ale inac vsetko je v pohode mam aj inych kamosov
napriek tomu že sa furt sťažujem že to tak nie je a rozhodne by som zniesla toho všetkeho este viac, tak po troške sebareflexie si myslim že to o svojom živote môžem povedať
Som kamarát so svojím Príbehom /karmou/... Rád sa nechávam prekvapiť, tým čo mi prináša rieka, ktorá mnou ticho, temer nečujne preteká... Som tu rád... A keď zavše nie som, tak aj tak SOM!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale môj život je krásny Vďaka krásnej osobke
asi si ma zle pochopil, okrem krásy, život prináša aj plno prekvapení a vzrušenia, asi tak som to myslel........filip
Snažím sa vychutnávať každý jeden moment a z pádov si fakt nič nerobím... v jednom kuse sa mi niečo na tomto svete jebe, preto si myslím že je treba skúsiť ozaj všetko. Ak sme civilizácia, bez dokázatelného neba (pekla), tak nám ostáva si užívať všetko a dúfať že aj po smrti niečo je...
áno, presne takým smerom sa uberá
áno, v podstate môžem súhlasiť
nie, som plný/á beznádeje a zúfalstva
nie, svoju púť som už prehral/a
nie, neviem sa dostať do správnych koľají
nie, život mi zničil kamarat, priateľ,
je to využívajuci a až zneuživajúci typ chrapúňa ty všetko ja nič.....
nabudúce mu daj odistený granát v darčekovom balení.........filip
a nabudúce mu povec nech ide do piče, že máš lepšieho kamoša...
Chuchvalec