osobne nemám rád, keď počas prednáške niekomu dvakrát zazvoní mobil nahlas... teda prvýkrát pochopím, zabudol vypnúť zvuk... ale keď o dve minúty tomu istému/tej istej zase zvoní, už som na nervy. je to neúcta voči prednášajúcemu.
na žiadnej škole žiaci nemôžu mať počas vyučovania zapnutý mobil...ale naše profesorky nemajú nič proti keď máme len vypnuté zvuky zvonenia atď...ja som si v mobile špeciálne upravila profil "tichý" na profiil "škola" len s vybráciami
@7 mylis sa... na vysokych skolach to nevadi. Dokonca aj na cviku si mozem telefonat vybavit bez problemov. A na prednaskach tiez, ale aspon si vypnem zvonenia nech nevyrusujem.
Tiež sme mohli mat zapnutí telefón na prednáškach (ba aj na pár skúškach na lavici pred sebou)... nakoľko vacsina sály sme boli pracujúci študenti... a prednášajúceho tiez par krát zvonil telefón... každí sa na tom len pousmial a sli sme ďalej...
V podstate som nenarazila na to že by sme mali na výške takto niečo zakázané... ale zdá sa mi slušné voči vyučujúcemu že si na prednáške aspoň vypnem zvonenie aby som nerušila... Akurát na skúškach sú mobily zakázané, ale stačí keď si povypíname zvonenia a necháme ich v taške...
mozme mat v pohode teraz uz..na zakladke sme nemohli..ale tu v pohode kamoske pride sms ze i loveee you baby cmu cmuk cmuk a ucitelka sa len usmeje a povie vypni t proste pohodkaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(študujem externe - preto pracujúci študenti)