ja nemozem zaspat ked ich mam zavrete ale zas som rozmyslal raz ze keby sa k nam vlupal nejaky masovy vrah, tak by isiel asi do otvorenych dveri len taka uvaha .....
Ja spávam zo zavretými ale dnes som spal s otvorenými lebo som mal otvorene okno a aj na dalsej izbe bolo otvorene okno aby bol prievan a zistil som ze mi je to jedno ci si otvorene alebo zatvorene
keď som bola malá, tak som musela mať dvere otvorené, inak by som nezaspala ale teraz si neviem predstaviť, že by som ich mala otvorené a cez deň mi je to viac menej jedno
mne je to už úplne jedno, keď mi vadia otvorené dvere, otočím sa na druhú stranu, keď mi vadí hluk, dám si štuple. nemám čas pred spaním hundrať, oberá ma to o spánok
kks som prvej stale mal zamknutu izbu..nezaspim s otvorenymi dverami..dokonca aj ked som vo vedlajsej izbe a viem ze su v druhej izbe otvorene mam silne nutkanie sa postavit a ist ich zavriet : disappointed: mozno to znie vtipne ale mna z toho pocitu ide jebnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
V podstate hocikedy som v izbe, ci sa uz ucim, citam, kreslim, atd., vzdy mam zatvorene dvere.
Ale to musím mať vždy, keď som sama v izbe... Nech robím čokoľvek.
ale inak stále zatváram