ludia, ked mi príde do domu poštárka a donesie mi balik domov aby som zaplatila priamo jej do rúk možem jej povedat či si to nemožem vybrat neskoršie ?
@silwesa ale ja doma som ..ja viem že sa nechava listok...ale ona si dáko zvykla ku nam domov chodit a niest mi balíky domov aby som jej zapaltila..tak zato sa pýtam či ked jej poviem si rpeto možem prist pozdejšie napr. v pondelok
@tancika jj. ono si pamatam, jak babka si daco objednala z QUELLE a vtedy na to zabudla (si nevybrala peniaze) a prisla postarka a nechala jej ten listok - ze to je vlastne jakeby nebola doma.
ono postarke je to jedno si myslim
a mozes povedat, ze ty nic nechces a oni ten balik vratia odosielatelovi.
@silwesa dobre dakujem ...ja to chcem práveže v tom baliku su aj moje veci ale od jednej nemam peniaze a už sa mi slubuje týžden a ked sa dohodneme tak nepride a necha ma čakat samu na stanici
ak ta nezastihne (neozves sa) necha ti zlty listok s tym ze do 10 dni myslim si to mozes na poste prevziat inak sa vrati odosielatelovi a bude tam aj suma kolko mas zaplatit
jej povedz, že nemáš vybraté peniaze z bankomatu tak ona musí potom napísať papier, že si nebola doma a musí ti ho nechať u nás sa to robí bežne tak isto aj s kuriermi
@lucy92 ja viem...mne baliky chodia skoro každý týžden xD na toto som sa ja nepýtala ale ...len nemam za jedno dievča peniaze a je to dost velka suma a nedala mi to ešte
@drejka tanicka hovorila o balíku, tak ja som podľa toho. Keď je to príliš veľké tak to chápem, alebo ťažké, ale keď ti neprinesú balík ktorý je menší ako A5 a má asi 300 gramov a napíše ti tam že to je mimo dosah A stáva sa to tak pravidelne, žiadne ťažké veci si neobjednávam, ani veľké balíky a tie kurvy lenivé to aj tak nenosia. A dokonca sa mi už stalo že 2 balíky nechali u suseda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale naozaj pýtam sa vážne lebo ma jedna pi*a dostala do problemu
povedz jej, že teraz nemáš pri sebe peniaze, že či ho môžeš vybrať inokedy
jj. ved to sa robi tak stale, ked niesi doma. oni ti nechaju taky zlty listok s casmi, kedy si ho mozes vyzdvihnut
dobre tak si na nu počkám v klude
ono postarke je to jedno si myslim
a mozes povedat, ze ty nic nechces a oni ten balik vratia odosielatelovi.
to sa tiez stalo uz babke
ale dakujem pekne
mne raz jeden zlaty volal ked som si objednala tenisky na mobil ze ci mam prachy ci sa ma trepat ku mne alebo mi to nahat na poste D
@patricino dobre viem už dík
a nechodila mi do domu dnuka...
ved dobre ja som sa len spýtala a viem už a dakujem aj tebe
@drejka
áno myslim aj baliky...ale v tomto prípade ide o neviem čo ...proste mi maju prist listky na fest...a to isto v baliku nepride
ale take baliky ako napr. v krabici kartonovej to je ajsne že to nosit nebude