Možno ste to už zažili a keď nie,predstavte si že...
..že je noc,vy chatujete,pozeráte telku,poprípade len tak ležíte v posteli a zrazu počujete "zvuky".Vaši susedia su skrátka pri sexe veľmi hluční a vy musíte chtiac či nechtiac počúvať ich vzdychy atď... .Ako sa vtedy zatvárite a čo si pomyslíte?
Pomyslím si, že na koľko fáz to bude tentoraz... Momentálne je však pokoj, keďže naša veľmi aktívna suseda sa už odsťahovala...a inak nebývalo to vždy až v noci
a predstavte si že to nie sú susedia ale spolubývajúca a spíte na manželskej posteli štyria a z toho tá dvaja pri vás sexujú :p ako teraz mi povedz ako by ste sa zatvárili...
@mjet ,ale vieš,výnimky sa nájdu stále.A aj keď je taká doba aká je,tak ešte stále sú tu aj v tomto smere normálni a rozumní ľudia....Aj keď len zopár,ale sú
už som to musela počúvať párkrát. niekedy nad tým prevraciam oči a niekedy túžim aj ja mať s kým šukať. a ak by to bolo neúnosné, stačí plug in slúchatká do uší...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale inak to prespim
Ja som im robila to isté pred 2 rokmi
ja mam 15rocnu susedu ale ta uz asi kocikuje v jej veku tak v pohode
a to bývam v paneláku
@mielikki šťastná to deva
1. nezvrhla som sa nikam
2. nestala som sa závislou od sexu
3. prečo je tam to "tiež"? Poznáš ľudí závislých od sexu?
myliečil som sa tým že proste neni. Neni s kým