Pekné poobedie prajem. Máte niekto skúsenosti s Astrálnym cestovaním ? Ak áno stručne ich opíšte a ak je to možné pridajte nejaké rady alebo návod ako ste ho vedome docielili. Vopred ďakujem za odpovede.
astralne cestovanie - cestovanie v hlave a predstava ake je to miesto ked si o nom cital alebo rozravali ti o nom ludia pripadne si s domyslel niektore veci, alebo co to bolo za miesto ked si tam uz bol... proste prechadzas predstavami, nic viac nic menej t.j @6
alebo dalsia moznost pouzit rozne psychotropne latky, ale to hovori same o sebe ze len tie latky si hraju z tvojim mozgom....
aj ja by som rada dostala odpoveď na túto otázku zaujímam sa o takéto nadprirodzené javy, ale ešte nikdy som to neskúšala.. čítala som pár blogov kde ľudia písali, že to skúsili a podarilo sa im to. Vraj videli svoje telo ako leží na posteli, pričom ich duch/duša alebo neviem čo stála na opačnom konci miestnosti.. Neviem čo je na tom pravdy
princípom bolo ľahnúť si, vypustiť všetky myšlienky z hlavy, uvoľniť sa a ... ďalej neviem.. možno čakať či to príde samo
ale ak by si to niekedy skúsil a podarilo by sa ti to, daj vedieť
Zaujímal som sa o to.. skúšal som to.. nefungovalo to.
A keby poznám niekoho kto astralne cestuje tak by som ho chcel vyskúšať asi tak že by som šiel do inej miestnosti a on by ma mal svojim astrálnym telom vidieť a potom jak by sa zobudil alebo oživil alebo čo by som sa ho spýtal či ma videl a keď hej tak čo som robil
Tak, tiež som sa o to dosť zaujímal, aj som to chcel skúsiť, a aj som to skúšal... Je viacej možností ako sa dostať do astrálneho sveta, a taký najjednoduchší je taký, že spíš a v tom momente ako sa zobudíš, tak nesmieš spraviť žiaden pohyb ani nič... Max. tak otvoriť oči, kedy sám vieš že si sa prebudil... Potom zhlboka dýchať, zatvoriť oči a pokúsiť sa jemne zaspať, alebo myslieť na niečo (už si nepamätám)... Čo premýšľať keď jemne zaspávaš nie je problém, skôr problém je sa nepohnúť. Keď sa zobudíš tak si treba uvedomiť, že sa nemôžeš pohnúť, čo je dosť náročné (určite mi dáte väčšina za pravdu). Môj záver: Nikdy sa mi to nepodarilo... Ale rád by som si vypočul príbeh ľudí, ktorý skúšali a aj sa im to podarilo...
raz sa mi nieco také stalo :
zobudila som sa aj hned nato zaspala
a videla som ako us som vstala ako chodim po byte ako si umývam zuby atd. no potom ma zobudila mama co nevstavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo dalsia moznost pouzit rozne psychotropne latky, ale to hovori same o sebe ze len tie latky si hraju z tvojim mozgom....
princípom bolo ľahnúť si, vypustiť všetky myšlienky z hlavy, uvoľniť sa a ... ďalej neviem.. možno čakať či to príde samo
ale ak by si to niekedy skúsil a podarilo by sa ti to, daj vedieť
A keby poznám niekoho kto astralne cestuje tak by som ho chcel vyskúšať asi tak že by som šiel do inej miestnosti a on by ma mal svojim astrálnym telom vidieť a potom jak by sa zobudil alebo oživil alebo čo by som sa ho spýtal či ma videl a keď hej tak čo som robil
zobudila som sa aj hned nato zaspala
a videla som ako us som vstala ako chodim po byte ako si umývam zuby atd. no potom ma zobudila mama co nevstavam