Je tu veľa básní, i dokonca i príbehov. A nie vždy sa dá na to nejak slovne reagovať. A písať vždy Pekné, alebo Páčilo sa... Neviem... Bola by som za to, aby som mohla pridať body, ktoré značia že sa mi páčilo,a lebo niečo také... Čojaviem, dajakú nálepku
mmm dobry napad...ale asi to neprejde bo zacne sa to porovnavat ze to aj na booome maju (fotky), ze to jej vsade uz a birdz je original..teda snazi sa byt, ale povedzme si pravdu je to obycajny portal ako kazdy druhy a to ze sa bude vyhybat dakym veciam nespravi nic z neho lepsie ci horsie. S dobou treba ist a ked nejdes si pre spolocnost "zaostaly".
Skôr by som sa potešil ekby bolo možné ohodnotiť komentáre ku článkom alebo vo fóre. A tie najlepšie ohodnotené by potom boli hrubšie vyznačené a tak by sa oddelili nezmyselné/nepravdivé rady vo fórach od pravdivých.
3. myslím, že Birdz má svoju dávku originálnosti a šarmu. A Nemyslím že sa vyhýbajú mať vlastnosti, ktoré sú požadujúce a potrebné, len preto že už ich vymyslel niekto pred nimi, teda aspoň tomu verím!
myslite take ako je v casaku? ze paci/nepaci sa mi clanok? alebo tam chcete davat hviezdicky napr. 5 hviezdiciek = uplne super, 1 hviezdicka = slabota, a potom sa to vyrata a zobrazi ze ake je priemerne hodnotenie? alebo chcete znamkovat ako v skole, ze kliknete na znamku a vyrata to priemer znamok?
@hajzelodkosti , neviem co je na booome. bol som tam dva krat v zivote... a nemam potrebu sa tam vratit, naco? aby som si pozeral fotky ozratych ludi, ktorych vlastne ani nepoznam?
9. ja na booom tiez nechodim...ja som to iba prirovnal...a reagoval som na jeden prispevok neviem uz koho ktory mi raz povedal, ze burdz sa nemusi opakovat po nikom..lenze to nie je o opakovani to som tym chcel povedat
@Hajzelodkosti (11), to bolo o tom, ze niekto chce aby tu bolo "presne take iste ako na pokec.sk take chatovacie oklienko a RPcky presne take iste ako na pokec", to bolo asi na margo toho...
Priklad RP-ciek, ta funkcionalita "pisat si sukromne s jednym uzivatelom spravicky" je tu tiez, len sa nevola RP-cka, neotvara sa v malom okienku, ale vo velkom okne, a vola sa TS-ka, a nemaze sa, archivuje sa, da sa oznackovat atd... Ale pritom to plni podobnu funkciu "umoznit cloveku pisat si tajne spravy s inym uzivatelom"
Neviem neviem Asi by to bolo lepšie nechať tak, ako to je, nie? Lebo takto by si asi väčšina ľudí blog prečítala, bachla nejakú tú známku a neobťažovali by sa napísať komentár, čo presne sa im páčilo, alebo nepáčil By zleniveli
Mne sa asi najviac páčia známky ako v škole- hviezdičky má atlas.sk a ja atlas.sk nemám rada...
Bodovanie je celkom fajn tiež, ale ti známky sú také funny.
18. Zuzanka- ale aj ke´d dáš bodovanie, môžeš komentovať predsa. Len dakedy sa nejak moc nedá vyjadriť...
Mne sa páči ako je na citanie.madness.sk že zobrazí každého kto aj boduje ako komentár, lenže tam nie je nič dopísané, a keď to zadávaš tak si môžeš vybrať že Len bodujem, Len hodnotím...
Zuzanka- prave naopak by sa len zredukovali take komenty ktore nic nehovoria...take, ktore nieco hovoria by ostali, myslim...ked chce niekto vyjadrit svoj nazor tak nenapise len ze pekne to bolo, ale trosku to aj rozvinie a to myslim aj ostane
a ten ktory len chce napisat ze sa mu to pacilo tak nebude musiet pisat ze pekne... staci ze klikne...a myslim ze sa to bude dat skombinovat s TSkami, ale to uz bude vela...stacilo by znamkovanie
Ja som proti... blog je (najmä tu na birdzi) celkom často aj o veľmi intímnych pocitoch, ktoré nemusia byť vyjadrené práve umelecky... a hodnotiť city ľudí sa mi nepáči..
@mariamagdalena , ked ma niekto pekny blog, mozes ho oznamkovat, ale nemusis sa vyjadrit, napr. si precitam pekny pribeh, ale nemam k tomu co dodat, proste sa mi to paci, ale niekedy nie je potreba komentovat...
@grietusha , ano blog moze byt o pocitoch, a tie urcite nie su umelecke... ked vsak niekto pise o svojich pocitoch, zaujima ho znamka aku dostane???
mne sa najviac paci znamkovanie... a bude sa robit priemer znamok (a mozme neskor robit vysvedcenia, ze bloger na jednotku, fotoalbumak na 2 minus... atd... a znamkovanie mozeme pridat vsade. to sa mi paci, to spravime
a grietusha, mozme maximalne urobit to, ze uzivatel sa rozhodne, ci chce vypnut znamkovanie k nejakemu clanku, kto chce moze aj ku kazdemu , ze proste sa tam zobrazi ze uzivatel si nepraje znamkovanie k tomuto clanku (ale napiseme to viac krajsim textom nie takymto ze "uzivatel si nepraje"
28. TOmáš- presne skvele si to vymyselel, no a čo že máme známky aj v škole, mňa to napr nijak neovplyvňuje a ČO BY SI POVEDAL keby si že budú známky naopak že 1 ako 5 a 5 ako 1
A vysvedčenie je super, ale v dajakom nezvyklom čase čo ty na to Tomáš?
tie hviezdicky by boli celkom oki ale malo by to myslim aj svoje pre a proti mohli by sme tym zistit ako dobre sme blog napisali ale myslim ze by to ajh dakoho odradilo pisat blogy keby nemal neviem aku uspesnost .. to nastve .. a myslim ze by to nebolo len o tom ci to bolo dobre menej dobre alebo slabota ale aj o tom kto je s kym kamarat no tak supnem mu hned 5hviezdiciek
Michellka: Tak nech dakto dakomu šupne 5 hviezdiciek. To je to isté ako keď kamarát v komentári napíše že to bolo pekné aj keď si myslí že to bola hovadina na entú. Len to je vyjadrené známkou a nie slovne. Koniec koncov aj tak tu nebudú žiadne rebríčky a ak by aj boli nikdy ten dotyčný nedokáže mať toľko kamarátov aby sa s priemerným blogom udržal na jeho vrchu... :p
niee, ja nechcem bodovanie...mne sa nahodou paci, ked niekto napise ze pekne, mile, alebo dokonca iba smajlik ma potesi, neviem pride mi to take osobnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Birdz je fajn
Priklad RP-ciek, ta funkcionalita "pisat si sukromne s jednym uzivatelom spravicky" je tu tiez, len sa nevola RP-cka, neotvara sa v malom okienku, ale vo velkom okne, a vola sa TS-ka, a nemaze sa, archivuje sa, da sa oznackovat atd... Ale pritom to plni podobnu funkciu "umoznit cloveku pisat si tajne spravy s inym uzivatelom"
Bodovanie je celkom fajn tiež, ale ti známky sú také funny.
18. Zuzanka- ale aj ke´d dáš bodovanie, môžeš komentovať predsa. Len dakedy sa nejak moc nedá vyjadriť...
Mne sa páči ako je na citanie.madness.sk že zobrazí každého kto aj boduje ako komentár, lenže tam nie je nič dopísané, a keď to zadávaš tak si môžeš vybrať že Len bodujem, Len hodnotím...
a ten ktory len chce napisat ze sa mu to pacilo tak nebude musiet pisat ze pekne... staci ze klikne...a myslim ze sa to bude dat skombinovat s TSkami, ale to uz bude vela...stacilo by znamkovanie
Alebo takí, ktorí majú stráášne veľa negatívnych komentárov. Tí by ako reagovali? Ktorí aj tak neznesú nijakú kritiku... Nebudem menovať. A
@grietusha , ano blog moze byt o pocitoch, a tie urcite nie su umelecke... ked vsak niekto pise o svojich pocitoch, zaujima ho znamka aku dostane???
mne sa najviac paci znamkovanie... a bude sa robit priemer znamok (a mozme neskor robit vysvedcenia, ze bloger na jednotku, fotoalbumak na 2 minus... atd... a znamkovanie mozeme pridat vsade. to sa mi paci, to spravime
a grietusha, mozme maximalne urobit to, ze uzivatel sa rozhodne, ci chce vypnut znamkovanie k nejakemu clanku, kto chce moze aj ku kazdemu , ze proste sa tam zobrazi ze uzivatel si nepraje znamkovanie k tomuto clanku (ale napiseme to viac krajsim textom nie takymto ze "uzivatel si nepraje"
Lebo ako Pucikzlaty napísala - občas sa mi blog páči ale nedokážem k tomu vymyslieť nejaký slušný slovný komentár
A vysvedčenie je super, ale v dajakom nezvyklom čase čo ty na to Tomáš?