ste tu nejaky baristi? Alebo vy čo máte doma fakt profesionálny kávovar ako mávajú v kaviarni? Čo všetko s ním robíte okrem kávy? Napríklad ja horúcu čokoládu, alebo puding je za pol minutky hotový na tryske na paru Rozmýšlala som na
ja som minule išla do takého stánku, kde odšťavujú ovocie a hovorím že: "chcela by som niečo zdravé" a tá teta tam hovorí že: "ananás, pomaranč, grep." ja že: "všetko dokopy?" a ona že: "uhm.." a ja že "dobre teda."
a inak pointa nemala byť, len že to bolo dobré, len dosť drahé, tri deci za 1.89 eur...
noo, kávovar doma nemám, ale denne za ním prestojím dobrých pár hodín. a baví ma to na špeciality nie som veľmi, najradšej mám obyčajné double espresso a niekedy si dám na to šľahačku.
a z čerstvých štiav mám najradšej čistú jablkovú. ale som príliš lenivá na to
odšťavujem skoro hocčo v akýchkolvek kombináciách.. jablká hlavne, citruse, mrkvu, zázvor a keď sa pritrafí tak hocaké iné ovocie okrem banánov samozrejme.. zeleninové šťavy tiež nejsú zlé keď je tam dosť mrkvy ale tie ja nerobievam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a mám rada obyčajný pomaranč + zázvor.
a inak pointa nemala byť, len že to bolo dobré, len dosť drahé, tri deci za 1.89 eur...
a z čerstvých štiav mám najradšej čistú jablkovú. ale som príliš lenivá na to
mne chuti, ale vzdy si tam dam este skoricu. vtedy je to uplne bomba a aj zazvor je tam fajn