Proste ide o to poznám chalanov ktorý majú čaju no sú zamilovaný do inej a pri tom spávajú aj napriek tomu s tou ktorou chodia aj keď ju nemilujú môžte mi prosím chalani vysvetliť prečo sa tak niekedy správate ? Správate sa preto tak lebo mate pocit , že
ono je to obojstranne a plati tu porekadlo: ,,Lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche." Mne ked toto spravila byvalka tak prisla jak o vrabca tak o holuba lebo je blba a liezla na strechu... poucenie: Bud rad z toho co mas.
do istej miery súhlasím s @3 , na druhú stranu si však myslím, že niekedy to môže pramenniť zo strachu rozísť sa s danou dievčinou. či už kvôli strachu o to, ako to bude niesť ona, keď jej povedia: "sorry kotě, ale som buchnutý do inej, kašlem na teba"...áno, je to pokrytecké a sebecké, ale takto mnohí ten vzťah udržiavajú.
@mirka158 milovanie je silne slovo - pokiaľ riešiš už aj otázku budúcnosti, tak nie je až tak dôležité či ťa ta ženská fyzický priťahuje (aj keď by určite mala). Krása vekom pominie, dôležité ako sa navzájom chápete. A ako hovoríš, z jednej strany je to určite aj strach
Nemam sajnu. Nemozem ti to vysvetlit. Ja sa tak nespravam, nespraval som sa a ani sa tak nikdy spravat nebudem. Uraza ma, ked pises VY CHALANI. Vobec nejde o pohlavie. Ide o charakter. Zeny vedia byt tiez poriadne svine.
ja ti to veľmi jednoducho vysvetlím..miluješ chalana,ten ťa nechce alebo ste sa rozišli..a tebe príde do cesty iný chalan tak sa s ním vyspíš atď..on ti povie po týždni že ťa chce a ty chceš zabudnúť na svojho bývalého resp. chalana ktorého miluješ,tak si povieš že budeš s týmto chodiť,lebo neni taký veľký tĺk a budeš čakať,že sa do neho zamiluješ..lenže tá láska nepríde a ty si s človekom,ktorý sa na teba namotáva a potom ublížiš sebe a hlavne jemu..takže väčšinou tak to končí..a sám som spravil niečo podobné jednej babe..že som s ňou šiel do vzťahu ale myslel som na svoju bývalú..našťastie ona veľmi rýchlo pochopila o čo ide a povedala mi dosť a teraz mi je skoro najlepšia kamoška ..preto viackrát by som to nespravil...
nejde o to ze poznas.... skor to bude troska intimnejsie... lebo nerobia to len chalani.... robia to hrozne casto aj holky.... Ide len o vysku IQ a EGA...
@forgottenone nehádžem ... napísala som, že také sú aj ženy... ale z tohto fora vyplíva, že daný chalan miluje nejaké dievča s ktorým zrejme nemôže byť a preto má inú a nemá problém s ňou spávať... povedzme si úprimne, keby si miloval dievča, ktoré mať nemôžeš a chcelo by ťa iné dievča, ktoré máš rád (viac ako kamarátku ale necítiš k nej to čo k tej prvej), no pošleš ju do riti že ju nechceš?
Že toto vôbec riešite. Však kašľať na všetko, v prvom rade vyštudovať a potom si hľadajte vážne známosti. Po výške. A nezaoberajte sa teraz takýmito nezmyslami. Ľudia sú proste skazení a bodka. S tým nikto nič nenarobí. Spávajú si kade-tade s hocikým a je im to jedno. Hnus!
Dôvod je len jeden. Nie strach, ale zabudnúť a necítiť. Ako ženy tak aj muži vybíjajú klin klinom. V najhoršom prípade sa rozídete, v najlepšom sa do seba zamilujete. Skutočne záleží od hodnôt ktoré vás spájajú a stáva sa to aj v manželstvách. Koľkokrát je muž zamilovaný do svojej ex, vezme si inú ženu aby zabudol a nakoniec pochopí že ex bola svina - ( za pomoci svojej chytrej ženy)--- ak neni chytrá tak ex vyhráva a muž ked je v pevnom zväzku vždy prilne k svojej žene..overené rokmi ...fakt záleží na hrách spoločnosti v ktorej sa pohybujete a na fabulative oboch pohlaví...a koľkokrát si aj ženy mýlia pojem a dojem a fixujú sa na niekoho, o kom vedia len to, čo potrebujú a ich záujem je len povrchný, ale priznať si to nevedia, alebo to nechcú v horšom prípade riešiť ani sami zo sebou....a potom sa mladé slečny pýtajú takéto otázky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ja by som nedokázal mať vzťah s jednou a ľúbiť druhú, radšej budem sám.
no moja mila zlata..skus si to otocit a zistis preco to robia..
ja chvalabohu ak uz nejaku mam tak nerobim chujoviny..
šracov..to neznas take ?
Ale ja osobne to nerobím.
-
@29 ... no to by sa veru tazko odmietalo
Máš 21? keď hej tak zmeň slovník alebo sa odjeb , ale nepíš že čaja bože
Ludia to robia bud preto, aby kazdy obdivoval jeho prnatu cicku, alebo nevedia ako jej maju povedat, ze sa chce rozist kvoli inej.