moj prirodzene rysavy kamarat by vyzeral turbo divne v ruzovej (nie preto, ze je chlap), ale napr moja prefarbena mamka v nej vyzera dobre, lebo nema ten rysavy ton pleti
Je to individuálne. Niektoré modelky sú tak špecifické svojou ryšavou farbou vlasou a práve ňou sú prekrásne.
Samozrejme, že by som bola opatrná pri výbere farieb, ale určite sa riadim zasadou, že človek by mal nosiť to, v čom sa cíti skvelo a sebaisto.
A ak sa niekto rozhodne tú sebaistotu nakúpiť online, tak nech to je aspon so zľavou. » www.kuponyzdarma.sk/vivantis-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
moj prirodzene rysavy kamarat by vyzeral turbo divne v ruzovej (nie preto, ze je chlap), ale napr moja prefarbena mamka v nej vyzera dobre, lebo nema ten rysavy ton pleti
nemajú dušu čiže nemôžu
Samozrejme, že by som bola opatrná pri výbere farieb, ale určite sa riadim zasadou, že človek by mal nosiť to, v čom sa cíti skvelo a sebaisto.
A ak sa niekto rozhodne tú sebaistotu nakúpiť online, tak nech to je aspon so zľavou.
» www.kuponyzdarma.sk/vivantis-sk/...