Mám taký mänsí problém.....Asi pred mesiacom mi spadla mp3-jka do vody..teda nie mne ale bratovi -,- ale to je v podstate jedno..proste teraz nefunguje...to sa dalo čakať ... moja otázka je asi takáto : "Dá sa to nejako vyriešiť ? Opraviť ? " vďaka
Skúsim...... lenže ja som nebola mesiac doma a brat mi to oznámil, že mu spadla moja mp3-jka do vody až po tom mesiaci :/ ak by som sa to dozvedela skôr, tak by som to riešila skôr no... ale vďaka....
dievča zlaté, poviem ti príbeh
som vkuse smädná a mantavá a tak si na noc dávam pohár na zem vedľa postele ku nočnému stolíku, ak do toho pohára nestúpim ako obvykle, tak do neho niečo zhodím
a raz som zhodila mp4, HNEĎ som ju vytiahla, vytrepala koľko vody sa dalo, trošku pofénovala, ale potom so si uvedomila, že je to blbosť a tak som rýchlo dala do krabičky ryžu a mp4 do nej zahrabala, o niekoľko dní som z nej len vytrela ryžaprach a fungovala normal ďalej
a k tvojej otázke: nie nedá, nezreklamujú ti to ani, kúpte novú, mp3 veľa nestojí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
som vkuse smädná a mantavá a tak si na noc dávam pohár na zem vedľa postele ku nočnému stolíku, ak do toho pohára nestúpim ako obvykle, tak do neho niečo zhodím
a raz som zhodila mp4, HNEĎ som ju vytiahla, vytrepala koľko vody sa dalo, trošku pofénovala, ale potom so si uvedomila, že je to blbosť a tak som rýchlo dala do krabičky ryžu a mp4 do nej zahrabala, o niekoľko dní som z nej len vytrela ryžaprach a fungovala normal ďalej
a k tvojej otázke: nie nedá, nezreklamujú ti to ani, kúpte novú, mp3 veľa nestojí
a bravo, skoro to riešiš