Na Vianoce chcem mp3-ku, ale nesmie byť drahšia ako nejakých 70 eur a mala by mať poriadnu výdrž baterky = aspoň 30 hodín, nakoľko koncom šk. roka idem cestovať 24hod v autobuse a nebudem si ju mať kde nabiť
@tlamik chce mp3ku, nechce mobil...@montik choď pozrieť niekde do nay elektrodom alebo kde, spýtaj sa predavača na výkon, kvalitu atd...určite ti tam poradia.
@tlamik ale my chceme vedieť konkrétne .. lebo ja mám zas pocit, že dnešné telefóny vydržia pri bežnom používaní tak max. 2-3 dni a nie to ešte aby mal byť nonstop celý deň zapnutý prehrávač..
@4lex poznám ľudí ktorí ho poriadne využívajú a vydrží im tri dni to po prvé..a po druhé po roku používania nestojí toľko ako na začiatku..ale fajn ja som vyjadril len svoj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a mp3 nie je zlá vec
a inak som so svojim telefónom spokojná, na bežné počúvanie hudby stačí, ale keď niekam cestujem a nemám si ho kde nabiť tak je tá mp3 lepšia
jj niekto si isto bude brať paušál kvôli mp3 -.-
» mobilne-telefony.heureka.sk/sony-ericsson-w...
Je to pravda pri bežnom používaní vydrží max. 2 dni
pri mojom používaní 4 hodiny "
ja mám philips GoGear RaGa a vydrží dosť dlho.. na nete píšu tak okolo tých 22 hodín a stoja okolo 30-35e
čo hovoríte na tento?
» www.datart.sk/MP3-prehravac-S...