Bitte, ma niekto tento mp3 prehravac?? Planujem si ho kupit ale neviem ci je taky dobry ako pisu na niektorych strankach. Kto ho ma, vyjadrite sa k nemu.. a napiste ake ma plusy, a hlavne tie minusy. Diks
urcite nebude taky cool, urcite ked ho nechas vo vrecku s klucami tak sa ti zoderie ako svina a urcite bude velmi debilny na ovladanie. Ved napr video vo formate MTV? to co je?
je to fakt pecka kupila som ho na www.mp3.sk je tam hadam lacnejsi aj o 200SK oproti inym shopom ale fakt bomba mala som ho doma do 24hod a nejdem si ho vynachvalit je velmi maly ale displaj je dostacujuci nielen na video ale aj gamesi ,zvuk je bombovy a za 2499 SK s DPH za taky prehravac je uplne
Kurciak ahoj. No ja som prave rozmyslala nad tym ze si radsej kupim iPod Apple Nano, ale jak som si tak pozerala parametre, zistiala som ze tento emgeton je lepsi, lebo henten nema ani radio, ani diktafon a navyse stoji 5000...takze bud par mesiacov pockam na nejaky dobry iPod alebo si kupim tento, ale asi sa rozhodnem pre tento Emgeton, lebo chcem ho mat este do konca prazdnin A vidim ze je fakt dobry Diky za nazor
iPod nano by som nekupoval, ked uz by som radsej investoval do iPod (30gb alebo 80gb) cena od cca 8000sk, ale je to neporovnatelne.. » www.apple.com/ipod/ipod.html...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
co ja viem... ako no parametre nejake ma
urcite nebude taky cool, urcite ked ho nechas vo vrecku s klucami tak sa ti zoderie ako svina a urcite bude velmi debilny na ovladanie. Ved napr video vo formate MTV? to co je?