ahojte, chcem si kupit nejaky mp3 prehravac.. rozmyslala som o niecom takomto .. alebo niečo z tohto druhu ... čo na to poviete? mate ho niekto?? .. pripadne ake mate mp3 prehravace
ja by som to tiež nekupovala...vyzerá to ako také dlhé hebedo...malý displey...celkovo sú mi tieto nesympatické... a teraz zoženeš mp3 za fakt dobre ceny...ja ma 4-gigovy z velkou obrazovkov s dotykovými tlačítkami, s možnostťou že si tam dám aj pamäťovku + reproduktor...kupovaný rped rokom a pol za cca 1200-1400 SK....
@diablo7 iPody vobec nemaju "specialny konektor"... neplatis len za znacku, sice jablko je predrazene ale iPody su bezpodmienecne najkvalitnejsie... itunes na windowsoch sice stoji za chuja, ale su aj odlahcene 3rd party nahrady takze nevidim problem.
A synchronizacia mi pride ako urcite lepsi a pohodlnejsi sposob na kopirovanie hudby do prehravaca.
@martina123 nano je v pohode, hlavne tie nove 5G. A vobec to nie je dlhe, v pohode to strcis do hociakeho maleho vrecka. Hlavne je to uplne tenucke. Ale osobne by som radej investoval do iPod Classic alebo uz rovno do iPod Touch.
@tommyhot co sa tyka zvuku su aj kvalitnejsie prehravace napr Cowon iAudio alebo Emgetony.
najnovsi iPod Shuffle ma specialne sluchatka bez ktorych ten prehravac jednoducho nejde pricom zvukovo rozhodne nepatria k najlepsim a na co mi je prehravac ku ktoremu nemozem dat sluchatka ake chcem?
ja mam iPod classic 160gb black 6generacia a som viac nez spokojny mam tam celu svoju zbierku hudby par videa koncertov a clipov mozem ho vyuzivat aj ako prenosny hdd a vydrz baterie je priam dokonala
@diablo7 ono pocuvat hudbu mozes na hocijakych, len si nebudes vediet nic nastavit shuffle je podla mojho nazoru doplnkovy prehravac, napr na ranne behanie ci ine aktivity kde by ti mohli vacsie rozmery vadit, ale rozhodne to nie je plnohodnotny player... teda aspon pre mna
co sa ipodu nano tyka, je to dobry prehravac, ale zato riadne drahy... nevidim zmysel v jeho kupe, kedze to co on splnaju aj ine, ovela lacnejsie prehravace pricom sa nestraca na kvalite (len mi tu prosim nezacnite hovorit nic o hrach, tie musia byt naozaj kvalitne na takom display-i )
apple ma oslovil iba radou ipod classic, kde je neskutocna pamat a ipod touch, ktory funkciami naozaj nema konkurenciu
samozrejme je to len moj nazor a moje poziadavky na prehravace, s vasimi predstavami sa mozu lisit ma mile daleko
@freedomko iste, ale ja som mal na mysli cisto prehravace, nie mobily nie kazdy chce mat prehravac & mobil v jednom. Taky iphone pri sufrovani po nete, hrani hier ci pozerani videa nevydrzi viac ako par hodin, ak ale potrebujes byt stale na "drate", osobitne mobil a prehravac ti padne vhod a samozrejme je tam neporovnatelna cena, iphone je 2x drahsi nez ipod touch
@pseudos ale ked si to zoberes preco ked idem behat a mal by som mat mobil pri sebe a chcem pocuvat hudbu mat dve veci ?
pripadne chcem mp4 mat inokedy to mam mat mp3 player na behanie + mobil zo sebou pripadne potom mp4 kedze som si ju kupi lradsej ako mp3 lebo som vedel ze budem kukat aj daco na tom a zas ten mobil ?
radsej som si kupil mobil ktori zvlada vsetko
a hej pri iphone ma odraza cena hlavne ale tak ocakavam cez leto ze sa mi dostavi do ruk anglicky fake na ktori sa uz teraz tesim
@freedomko kolko ludi, tolko chuti jasne, ze si kupis to co preferujes, ved preto mame na trhu tolko typov zariadeni... napr taky ipad, ked sme uz pri apple, ja by som si ho v zivote nekupil, pretoze v nom nevidim nic zaujimave. Velky ako notebook (mozno netbook) a funkciami sa s pc nemoze zrovnavat. Myslis si ale, ze sa nebude predavat? Pochybujem, ludia maju ocividne rozdielne poziadavky, ale o tom som uz pisal
nedavno som videl book ktori si otvoril a mal dve plochy miesto klavesnice jednu a monitor druhu oboje dotikove neposkrabe sa lahko... sice neviem kolko vydrzia panty
samozrejme ze sa bude ale mna by to asi omrzelo skoro
a ja len som chcel poukazat na to ze radsej kupin 3 v 1 ako mp3 mp4 a telefon
mám nano ale tú modernú verziu. som s ním úplne spokojná. pekne vyzerá, pamäť má dobrú, baterka vydrží celkom dlho atď. nepotrebujem tam mať žiadne hry, programy ani nič čiže touch alebo classic by boli pre mňa vyhodené prachy.
neviem ci sa v dnesnej dobe oplati mat osobitný prehrávač na hudbu. ja som uplne spokojny so svojim mobilom sonyericsson W580i ktorý už mám 2 roky, hudbu mam prakticky stale pri sebe. mam tam prehľadný prehrávač so skvelým ekvalizerom, výborné slúchadla, akurat som si dokúpil 2GB pamäťovu kartu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja som chcel novy mobil a mp4 player
tak som si kupil smartphone vela v jendom
nevyhoda? nabijat kazdy den baterka mi vydrzi tak 15h
a stoji len cca 30-40 eur
A synchronizacia mi pride ako urcite lepsi a pohodlnejsi sposob na kopirovanie hudby do prehravaca.
@martina123 nano je v pohode, hlavne tie nove 5G. A vobec to nie je dlhe, v pohode to strcis do hociakeho maleho vrecka. Hlavne je to uplne tenucke. Ale osobne by som radej investoval do iPod Classic alebo uz rovno do iPod Touch.
najnovsi iPod Shuffle ma specialne sluchatka bez ktorych ten prehravac jednoducho nejde pricom zvukovo rozhodne nepatria k najlepsim a na co mi je prehravac ku ktoremu nemozem dat sluchatka ake chcem?
ja mam iPod classic 160gb black 6generacia a som viac nez spokojny mam tam celu svoju zbierku hudby par videa koncertov a clipov mozem ho vyuzivat aj ako prenosny hdd a vydrz baterie je priam dokonala
co sa ipodu nano tyka, je to dobry prehravac, ale zato riadne drahy... nevidim zmysel v jeho kupe, kedze to co on splnaju aj ine, ovela lacnejsie prehravace pricom sa nestraca na kvalite (len mi tu prosim nezacnite hovorit nic o hrach, tie musia byt naozaj kvalitne na takom display-i )
apple ma oslovil iba radou ipod classic, kde je neskutocna pamat a ipod touch, ktory funkciami naozaj nema konkurenciu
samozrejme je to len moj nazor a moje poziadavky na prehravace, s vasimi predstavami sa mozu lisit ma mile daleko
len ivem ze tie mp4 teac vydrzia tak 8 - 10h tak sa pytam
mne nie je postacujuca vydrz 8-10h ja som tak za 24h pripadne viac aby som to mohol mat aspon dva dni bez nabijania
a hlavne velkosti obrazovky ale tak isto je tu moznost si kupit nokiu n900 a je mi to fuk ci touch alebo henta nokia ci iphone
pripadne chcem mp4 mat inokedy to mam mat mp3 player na behanie + mobil zo sebou pripadne potom mp4 kedze som si ju kupi lradsej ako mp3 lebo som vedel ze budem kukat aj daco na tom a zas ten mobil ?
radsej som si kupil mobil ktori zvlada vsetko
a hej pri iphone ma odraza cena hlavne ale tak ocakavam cez leto ze sa mi dostavi do ruk anglicky fake na ktori sa uz teraz tesim
chcem ho zakryt aby sa neposkrabal ? ako ?
cena..
moc velky
nedavno som videl book ktori si otvoril a mal dve plochy miesto klavesnice jednu a monitor druhu oboje dotikove neposkrabe sa lahko... sice neviem kolko vydrzia panty
samozrejme ze sa bude ale mna by to asi omrzelo skoro
a ja len som chcel poukazat na to ze radsej kupin 3 v 1 ako mp3 mp4 a telefon