Sestra chce MP3- prehrávač. Aký by ste mi doporučili? Cca do 100eur, viem, že veľakrát to nie je o tom, že cena podmieňuje kvalitu, ale v poslednej dobe malé deti pozerajú skôr na tú cenu. Chc
@sandy114 napriklad ja ho mam a vyhovuje mi to, lebo vacsinou pocuvam nahodny vyber ...pretoze ma nebavi pocuvat hudbu stylom ze uz viem co pojde nasledujuce a nemam rad displejove mp3
a fallenka ty si povedala ze malym detom ...a ja neviem ci je vhodne kupovat toto malym detom...ona to chce pravdepodobne preto lebo je to Apple ...kup jej nejaky prehravac kde si rovno poprehadzuje tam pesnicky a nebude musiet riesit nejaky iTunes a synchronizaciu a podobne
ja mám starú dobrú MP3-ku od Phillips už pár rokov a som s ňou spokojná mimochodom ja si na nej môžem nastaviť AJ náhodné prehrávanie, ale tiež si to viem vyhľadať podľa albumov.... Určite nestála viac ako 100€.. Ináč minule mi spadla do hajzlu a najprv trochu haprovala, tak mi to bolo ľúto že koľko toho so mnou už prežila Ale asi nejak vyschla lebo o pár dní už bola zasa f poho
Za 139e to je ipod nano a to neodporucam pokial chce iba hudbu tak to staci ale ked chce pozerat aj videa ci hrat aplikacie tak je problem na display ktory je taky maly .. Skor odporucam nasetrit na ipdo touch 199e a tam uz ma tolk ozabavi ze az ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A ten čo chceš ty to je sa mi zdá taký malý s dotykovým displejom to je o triedu novší čo mám ja.
Určite bude super. Poprípade možno nájdeš v nejakom bazáre úplne nový a lacnejší
a fallenka ty si povedala ze malym detom ...a ja neviem ci je vhodne kupovat toto malym detom...ona to chce pravdepodobne preto lebo je to Apple ...kup jej nejaky prehravac kde si rovno poprehadzuje tam pesnicky a nebude musiet riesit nejaky iTunes a synchronizaciu a podobne
schuffle je fajn
presne Phillips mám aj ja a som maximálne spokojná...stála ma okolo 30 eur v pohode