aj ked teda: su drahsie, napr. taky Sony NWA1000 s kapacitou 6GB stoji £159 a iPod Nano 4GB stoji £179, ale podla mna sa oplati investovat
k tomu piskaniu a poskoditelnosti: HDD nie je na zliezanie umelych stien, to urcite nie, ale vydrzi aj par padov na zem - Izdo vie, o com hovorim - ale flash sa moze poskodit tiez vemli lahko, vsetko je dnes o jemnej technike, nic nevydrzi velmi tazke zaobchadzanie...
no presne ja mam hard diskový a to jak trochu do toho džubnem ked beham abo čo ta mi to vypne a odznovu zapne aj to pískanie tam počuť ked prepínam medzi skladbami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
flash pamat je stabilnejsia a to ze ma mensiu pamat mi vobec neprekaza-1GB mi v pohode staci
a verte tomu, ze aj ten je odolny dost...
flashove su dobre, ak chcete pocuvat hudbu pri adrenalinovych sportoch...
aj ked teda: su drahsie, napr. taky Sony NWA1000 s kapacitou 6GB stoji £159 a iPod Nano 4GB stoji £179, ale podla mna sa oplati investovat
k tomu piskaniu a poskoditelnosti: HDD nie je na zliezanie umelych stien, to urcite nie, ale vydrzi aj par padov na zem - Izdo vie, o com hovorim - ale flash sa moze poskodit tiez vemli lahko, vsetko je dnes o jemnej technike, nic nevydrzi velmi tazke zaobchadzanie...
POTERBOVALA BY SOM PORADIT AKY MP3 PREHRAVAC DO 3500 SK SI MAM KUPIT.NAJLEPSIE BY BOLO ABY NEBOL NABIJATELNY CEZ COMP...PROSIM UZ SOM ZUFALA...
KUPOWAT CHCEM CEZ INTERNET...DIKY MOC
MOZETE POSIELAT AJ LINKY